Ολυμπιονίκες με δημιουργίες του οίκου Τρανούλη περπατούν για καλό σκοπό στην πασαρέλα

SHOWBIZΟλυμπιονίκες με δημιουργίες του οίκου Τρανούλη περπατούν για καλό σκοπό στην πασαρέλα Τετάρτη, Δεκέμβριος 20, 2017 - 18:23

❱❱ Τα έσοδα θα δοθούν στον πρωταθλητή καταδύσεων Ανδρ. Σαμψάκη, που δίνει μάχη να σταθεί όρθιος

Ελληνες ολυμπιονίκες ανεβαίνουν στην πασαρέλα για καλό σκοπό! Οι αθλητές θα παρελάσουν φορώντας ρούχα υψηλής ραπτικής του οίκου Τρανούλη και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την αποκατάσταση της υγείας του νεαρού αθλητή καταδύσεων Ανδρόγεω Σαμψάκη.

Ο 17χρονος, που πριν από λίγους μήνες κατέκτησε δύο χρυσά και

ένα χάλκινο μετάλλιο στους Βαλκανικούς Αγώνες Νέων στο Βελιγράδι, δίνει σήμερα τιτάνια μάχη για να σταθεί και πάλι όρθιος, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά στη σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια προπόνησής του στο ΟΑΚΑ.

Στην εκτέλεση μιας ριψοκίνδυνης άσκησης ο αθλητής προσγειώθηκε με το κεφάλι και υπέστη κάταγμα σε τρεις αυχενικούς σπονδύλους και μετατόπιση έξι εκατοστών. Οι ολυμπιονίκες της ρυθμικής γυμναστικής Μορφούλα Ντώνα και Κλέλια Πανταζή, η αργυρή ολυμπιονίκης της υδατοσφαίρισης Βούλα Κοζομπόλη, ο προπονητής και ολυμπιονίκης των συγχρονισμένων καταδύσεων Νίκος Συρανίδης και η πρώην διεθνής αθλήτρια της υδατοσφαίρισης Αγγελική Καραπατάκη είναι μεταξύ των σημαντικών προσωπικοτήτων που θα παρευρεθούν απόψε στη μεγάλη φιλανθρωπική βραδιά που διοργανώνει το WeLoveSpοrts με τη συμμετοχή του γνωστού σχεδιαστή μόδας Θοδωρή Τρανούλη.

Οι ολυμπιονίκες μας ανέλαβαν αφιλοκερδώς να στηρίξουν τον αγώνα του WLS και θα ανέβουν στην πασαρέλα φορώντας δημιουργίες από την collection Athena by Τρανούλης, που σχεδιάστηκε ειδικά για το κίνημα διαμαρτυρίας «Take me Home», το οποίο διεκδικεί την επιστροφή των ελληνικών αρχαιολογικών θησαυρών που βρίσκονται σε μουσεία μακριά από την «πατρίδα» τους. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20.00 στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου Ομίλου Ανοικτής Θαλάσσης (Ακτή Δηλαβέρη 3, Μικρολίμανο).

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα