Ολίγον λεσβίες οι γυναίκες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΟλίγον λεσβίες οι γυναίκεςΠαρασκευή, Νοέμβριος 6, 2015 - 16:28

Οι ετεροφυλόφιλες ερεθίζονταν ιδιαίτερα στη θέα και των δύο φύλων, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Εσεξ

Οι γυναίκες μπορεί να είναι είτε αμφισεξουαλικές είτε ομοφυλόφιλες, αλλά ποτέ απολύτως ετεροφυλόφιλες. Το εκπληκτικό αυτό συμπέρασμα είναι αποτέλεσμα πανεπιστημιακής έρευνας και είναι απολύτως αναμενόμενο ότι θα προκαλέσει κάθε είδους αντιδράσεις.

Ερευνητές του βρετανικού πανεπιστημίου του Εσεξ υποστηρίζουν ότι οι γυναίκες που θεωρούν πως είναι ετεροφυλόφιλες, ερεθίζονται σεξουαλικά παρακολουθώντας βίντεο με όμορφα γυμνά σώματα, είτε ανδρικά είτε γυναικεία. Οι γυναίκες που αυτοπροσδιορίζονται ως λεσβίες, έλκονται πολύ περισσότερο από τα γυναικεία σώματα. Οι ερευνητές πρόβαλαν βίντεο σε ομάδα 345 γυναικών και κατέγραψαν τις αντιδράσεις τους, συμπεριλαμβανομένης της διαστολής των κορών των ματιών τους.

Πάντα κατά τους ερευνητές, οι straight γυναίκες ερεθίζονταν ιδιαίτερα στη θέα και των δυο φύλων, παρά το γεγονός πως δήλωναν ότι ενδιαφέρονταν μόνο για τους άντρες που έβλεπαν στα βίντεο. Οι λεσβίες, από την πλευρά τους, εμφάνισαν έντονο ερεθισμό στη θέα των γυναικών και ελάχιστο στη θέα των αντρών. Οπως σημείωσαν οι ειδικοί, οι γυναίκες είχαν συμπεριφορά αντίστοιχη των αντρών, δηλαδή λειτουργούσαν όπως συνήθως οι άντρες, που εμφανίζουν έντονα σημάδια ερεθισμού όταν αντικρίσουν το φύλο που τους αρέσει.

Οι ρόλοι
Σύμφωνα με τον επικεφαλής της έρευνας δρα Γκέρουλφ Ρίγκερ, του τμήματος Ψυχολογίας, παρότι η πλειονότητα των γυναικών αυτοπροσδιορίζονται ως ετεροφυλόφιλες, τα συμπεράσματα της μελέτης δείχνουν πως, αν λάβει κανείς υπόψη τι τις ερεθίζει, τότε μπορεί να τις χαρακτηρίσει είτε αμφισεξουαλικές είτε ομοφυλόφιλες, αλλά ποτέ ετεροφυλόφιλες. Συμπλήρωσε δε πως οι λεσβίες που ντύνονται με «ανδρικό στιλ» δεν σημαίνει πως έχουν και «ανδρική» συμπεριφορά στις σχέσεις τους. «Ο τρόπος που οι γυναίκες εμφανίζονται στη δημόσια και κοινωνική ζωή τους δε σημαίνει πως μας κάνει να ξέρουμε τον ρόλο που προτιμούν να παίζουν στη σεξουαλική ζωή τους» κατέληξε ο καθηγητής του βρετανικού πανεπιστημίου.



Keywords
Τυχαία Θέματα