Στην Κεφαλλονιά κρυβόταν τελικά ο «εξαφανισμένος»

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτην Κεφαλλονιά κρυβόταν τελικά ο «εξαφανισμένος»Παρασκευή, Νοέμβριος 6, 2015 - 16:30

Στο σπίτι ενός ιερέα στην Κεφαλλονιά είχε βρει καταφύγιο από αυτούς που τον κυνηγούσαν, όπως είχε πει στη μητέρα του, ο δικηγόρος Γιάννης Αγαπάκης (φωτό) από το Ηράκλειο της Κρήτης, που αγνοούνταν από τις 13 Οκτωβρίου.

Μετά τη δημόσια έκκληση της μητέρας του, Μαρίας, ο 33χρονος αποφάσισε να επικοινωνήσει μαζί της και να

βάλει τέλος στην αγωνία της και στο θρίλερ της εξαφάνισής του από την Κομοτηνή. Δεν εξήγησε, όμως, γιατί της είχε στείλει μήνυμα που ανέφερε «φεύγω γιατί με κυνηγούν»!

Δάκρυα χαράς

Ο νεαρός δικηγόρος αρχικά επικοινώνησε με τον θείο του και στη συνέχεια με τη μητέρα του, η οποία ξέσπασε σε λυγμούς χαράς. Οπως είπε στους δικούς του, είναι καλά και ήταν δική του επιλογή να βρεθεί στην Κεφαλλονιά. Η Μαρία Αγαπάκη αναμένεται να φτάσει στο νησί σήμερα, για να συναντήσει τον γιο της και να τον αγκαλιάσει.

Ο 33χρονος Κρητικός είχε εξαφανιστεί από την Κομοτηνή όπου ζει τα τελευταία χρόνια, καθώς, μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του στη Νομική, επέλεξε να παραμείνει για να εργαστεί και να συνεχίσει τις σπουδές του σε ανώτερο επίπεδο. Η τελευταία φορά που η κυρία Αγαπάκη τού είχε μιλήσει ήταν το βράδυ της 13ης Οκτωβρίου, όταν την πήρε τηλέφωνο και της ζήτησε να τον ξυπνήσει το πρωί. Το επόμενο πρωί, όμως, εκείνος εξαφανίστηκε.



Keywords
Τυχαία Θέματα