Αυτοκτόνησε με τέσσερις σφαίρες

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑυτοκτόνησε με τέσσερις σφαίρεςΠαρασκευή, Νοέμβριος 6, 2015 - 15:27

Νεκρός με τέσσερις σφαίρες στο στήθος εντοπίστηκε ένας 46χρονος δικηγόρος Αθηνών σε παραλία της Κυπαρισσίας. Αρχικά υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας, καθώς ο Ορέστης Κανελλάκης ήταν πεσμένος μπρούμυτα και όλα τα τραύματα ήταν στον θώρακα. Τελικά διαπιστώθηκε ότι αυτοκτόνησε, στρέφοντας το πιστόλι των 32 χιλιοστών προς τον εαυτό του.

Οπως φαίνεται, το όπλο εκπυρσοκρότησε απανωτές φορές, όταν το δάχτυλο του αυτόχειρα κόλλησε

στη σκανδάλη. Εκτιμάται ότι αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του για να ακολουθήσει τον αγαπημένο του πατέρα στο ταξίδι δίχως γυρισμό. Το θλιβερό κουβάρι της ιστορίας του Ορέστη Κανελλάκη έκανε και τους αστυνομικούς να ανατριχιάσουν!

Το πτώμα του δικηγόρου εντόπισε, μέσα σε λίμνη αίματος, το πρωί της Τετάρτης, στην παραλία του Αϊ-Γιαννάκη, ένας Γερμανός που έκανε βόλτα τον σκύλο του. Στο ένα χέρι του αυτόχειρα βρέθηκε μια τσάντα με προσωπικά του αντικείμενα και δίπλα στο δεξί χέρι του βρισκόταν το πιστόλι, ενώ τα μόνα ίχνη που υπήρχαν στην άμμο ήταν τα δικά του. Η εκδοχή της αυτοχειρίας ενισχύθηκε και από όσα κατέθεσαν οι συγγενείς του, που τον αναζητούσαν τρεις ημέρες.

Ο Ορέστης Κανελλάκης έμενε στην Αθήνα μαζί με τον ηλικιωμένο πατέρα του, ο οποίος απεβίωσε τη Δευτέρα. Οπως προέκυψε, ταξίδεψε με το ΚΤΕΛ στη Μεσσηνία, όπου βρίσκεται το πατρικό του και κτήματα της οικογένειας, τα οποία τα προηγούμενα χρόνια είχαν πουληθεί.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα