Οδυσσέας το όνομά του

12:43 9/9/2015 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΟδυσσέας το όνομά τουΤετάρτη, Σεπτέμβριος 9, 2015 - 12:43

Εζησε μια περιπέτεια τους πρώτους μήνες της ζωής του, γι' αυτό θα ονομαστεί Οδυσσέας! Αυτό το όνομα θα δώσουν το ερχόμενο Σάββατο η Μυρτώ Κάζη και ο σύζυγος της Τάσος Μπίθας στον γιο τους, που θα βαφτιστεί στο ξωκλήσι του Αγίου Διονυσίου στο κτήμα της οικογένειας στην Ανδρίτσαινα.

Η παρουσιάστρια και το στέλεχος του Alpha θα μοιραστούν αυτή την ιδιαίτερη στιγμή με ελάχιστους φίλους και συγγενείς,

ενώ μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει γλέντι προς τιμή του νεοφώτιστου. Νονοί του Οδυσσέα (θα πάρει και το όνομα Θοδωρής, από τον παππού Μπίθα) είναι δύο φίλες της Μυρτώς, αλλά και ο κολλητός του Τάσου. Τη διοργάνωση της βάφτισης έχουν αναλάβει οι Πέγκυ Σιμιτζή και Αρετή Γεωργαλή και τα ρούχα του μικρού ο Στέλιος Μανωλάς. Αντί για βιβλίο ευχών οι γονείς θα βάλουν τους καλεσμένους να συμπληρώσουν κάρτες, τις οποίες ο Οδυσσέας θα διαβάσει όταν γίνει 18 χρόνων!



Να θυμίσουμε πως η Μυρτώ κι ο Τάσος παντρεύτηκαν πέρυσι τον Δεκέμβριο με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Κηφισιάς, την περίοδο που η όμορφη παρουσιάστρια διάνυε τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της. Το ζευγάρι, μάλιστα, σκοπεύει του χρόνου να κάνει και θρησκευτική τελετή.

Keywords
Αναζητήσεις
odysseas onoma
Τυχαία Θέματα