Τατιάνα Στεφανίδου: Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που αποχώρησε από το Star

Όλη η αλήθεια πίσω από την απόφασή της να φύγει από το Star

Με τον Ερμή (ειδήσεις) στον Ζυγό (συνεργασίες) σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα (τέλος) στον Αιγόκερω (επαγγελματικός κύκλος) ανάδρομο (που έχει ήδη συμβεί) σε κοσμικό επίπεδο, η Τατιάνα Στεφανίδου αποκαλύπτει το λόγο που έφυγε από το Star.

Mια εβδομάδα πριν την πρεμιέρα της νέας της εκπομπής "Τατιάνα Live" στο κανάλι

Ε, τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στις 16:00, η δυναμική Κριαρίνα μίλησε για την απόφαση που πήρε να φύγει από το Star αλλά και τον πραγματικό λόγο που την οδήγησε στην αλλαγή τηλεοπτικής στέγης.

«Καταρχήν, θέλω να σου πω ότι είχα μια πολύ αγαπησιάρικη σχέση με τους ανθρώπους του καναλιού, και όχι μόνο με τους δημοσιογράφους. Έρχεται όμως κάποια στιγμή που, ως άνθρωπος ερωτευμένος με τη δουλειά του, αν αισθανθώ ότι δεν είμαι σε θέση να προσφέρω στο κανάλι αυτό που μπορώ, εγκλωβίζομαι. Η πρόταση, λοιπόν, που μου έγινε από το Star ήταν τέτοια που ένιωσα ότι δε θα μπορούσα να δώσω το καλύτερο για μένα και για το κανάλι. Ήταν κάτι που δεν το πίστευα, και όταν δεν πιστεύω σε κάτι, δε συμβιβάζομαι. Είδα ότι δε θα λειτουργήσει, το είπα στο κανάλι, το συζητήσαμε, δε μου έγινε αντιπρόταση εγκαίρως και κάπως έτσι χώρισαν οι δρόμοι μας»

Κατέβασε τώρα το application του Astrology.gr, για το iPhone, το iPad ή το iPod σου!

Keywords
Τυχαία Θέματα