Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

07:43 9/9/2015 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΤετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015Τετάρτη, Σεπτέμβριος 9, 2015 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Για να μπορέσετε να χαλαρώσετε πρέπει να βάλετε μια τάξη στις σκέψεις σας. Αφήστε τη διαίσθησή σας να σας οδηγήσει εκεί που πρέπει. Μάθετε από τα λάθη σας και μην τα επαναλαμβάνετε συνέχεια, γιατί θα εντείνετε την αγωνία σας για το μέλλον.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολεμήστε το άγχος και τον φόβο σας για να μην έχετε προκλήσεις σε συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Να θυμάστε πως αν θέλετε αλλαγές στη ζωή σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε πρωτίστως από τον τρόπο που συμπεριφέρεστε στους άλλους και μετά να πάρετε αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Φροντίστε να μην είστε παρορμητικοί, αλλά αντίθετα επιφυλακτικοί. Ανήκετε στους ανθρώπους που ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει αγάπη, έρωτας, όμορφες στιγμές και ρομαντισμός. Ομως, καλό είναι να τα δείχνετε και στον σύντροφό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εχετε την τάση να πληγώνετε το ταίρι σας συνειδητά ή ασυνείδητα, ενώ εσείς δεν σηκώνεται μύγα στο σπαθί σας. Ανοίξτε διάλογο με τον σύντροφό σας και μη συσσωρεύετε μέσα σας αρνητικά συναισθήματα, που κάποια στιγμή θα σας κάνουν να εκραγείτε βίαια.

ΛΕΩΝ: Περιορίστε τις ανησυχίες σας, ειδικά αυτές που είναι αβάσιμες, γιατί γεμίζετε διλήμματα τον σύντροφό σας. Εχει διαμορφωθεί γύρω σας ένα κλίμα που ευνοεί ιδιαίτερα τη σχέση σας. Υπερνικήστε τις δυσκολίες με κατάλληλους χειρισμούς, αποφεύγοντας προστριβές και εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάντε τις κατάλληλες διασυνδέσεις, οι οποίες θα σας οδηγήσουν σταδιακά σε επιτυχή μονοπάτια, χωρίς να ξεχνάτε πως η επιτυχία απαιτεί αγώνες. Σας συμφέρει να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, άσχετα αν υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν ή αισθάνεστε ότι σας αδικούν.

ΖΥΓΟΣ: Πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε ακόμα και τους ανταγωνιστές σας, για να τους ελέγχετε καλύτερα. Θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας για να προβείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δεν θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είστε αρκετά δυναμικοί και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα, εκπέμποντας στους γύρω σας σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Συγκλονίστε τους με την παρουσία σας και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις. Προωθήστε τα σχέδιά σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αργά ή γρήγορα θα κουραστείτε, αν δεν σταματήσετε να εξαντλείται τα περιθώρια. Οργανώστε τη ζωή σας, βάλτε νέους στόχους και αλλάξτε πολλά από αυτά που σας ενοχλούν. Τα ζητήματα που αφορούν την οικογένειά σας θα σας απασχολήσουν αρκετά, αλλά θα βρείτε και θα δώσετε λύσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κινηθείτε σε ουσιαστικές βάσεις, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα και να προκύψουν κέρδη από τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες. Ενισχύστε τις προοπτικές της επαγγελματικής σας επιτυχίας, την πίστη και την αισιοδοξία στις δυνάμεις σας, ολοκληρώνοντας οικονομικές συμφωνίες που είχατε ξεχάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δείξτε αφοσίωση στα ομαδικά σχέδια για να σας βοηθήσουν και οι άλλοι στην πορεία. Οι δραστηριότητές σας στον επαγγελματικό τομέα θα είναι εύστοχες και η δημιουργικότητά σας, που θα είναι στα ύψη, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τα εισοδήματά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Η μέρα είναι ακατάλληλη για να απαιτήσετε και να πιέσετε τους συνεργάτες σας να προωθήσουν τα σχέδιά σας ώστε να προσεγγίσετε τους στόχους σας, αφού δεν θα μπορείτε να διαλέξετε τον σωστό τρόπο για να κινηθείτε. Καλή ημέρα για να πάτε μια όμορφη βόλτα.

Keywords
Τυχαία Θέματα