Ο Βινς Βον θα έπαιζε ως Τζόι!

ΚΟΣΜΟΣΟ Βινς Βον θα έπαιζε ως Τζόι!Τρίτη, Μάρτιος 28, 2017 - 18:15

Είχε απορριφθεί για τον ρόλο (που τελικά πήρε ο Ματ Λεμπλάνκ) στα δημοφιλή «Φιλαράκια»

Ο καρδιοκατακτητής όσο και αγαθός Τζόι Τριμπιάνι στα «Φιλαράκια» μπορεί να μην είχε το πρόσωπο του Ματ Λεμπλάνκ, αλλά του Βινς Βον.

Αυτό αποκαλύπτει το βρετανικό περιοδικό «Esquire», που αναφέρει ότι ο υπεύθυνος του κάστινγκ δεν πείστηκε από τον Βον, ο οποίος

τελικά λόγω αυτής της απόρριψης είχε την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει στην ταινία «Swingers» με τον Τζον Φαβρό και τον Ρον Λίβινγκστον.

Ο Βον, όμως, δεν είναι η μόνη σύνδεση της ταινίας αυτής με τη δημοφιλή σειρά του NBC. O Φαβρό, που εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία «Swingers» υπογράφει και το σενάριό της, είχε απορρίψει την πρόταση των παραγωγών της σειράς «Τα φιλαράκια» να υποδυθεί τον Τσάντλερ, τον οποίο πια έχουμε συνδέσει με τον Μάθιου Πέρι. Πάντως, ο Φαβρό τελικά έκανε ένα πέρασμα από τη σειρά, ως Πιτ Μπέκερ, στην τρίτη σεζόν της.

Η συνέχεια είναι γνωστή και πλέον ανήκει στην ιστορία. Τα «Φιλαράκια» σημείωσαν τεράστια επιτυχία από το 1994 που προβάλλονταν, μετατρέποντας σε αστέρες πρώτου μεγέθους τους πρωταγωνιστές τους, οι οποίοι όμως, όπως αφήνει το περιοδικό να εννοηθεί, δεν είχαν αξιόλογη πορεία μετά το τέλος της σειράς, το 2004, με εξαίρεση ίσως την Τζένιφερ Ανιστον.

Αντιθέτως, ο Βον μετά τους «Swingers» έχτισε μια καριέρα με διάρκεια πρωταγωνιστώντας σε μεγάλες επιτυχίες, όπως η ταινία «The Lost World: Jurassic Park» του Στίβεν Σπίλμπεργκ το 1997 και το ριμέικ της ταινίας «Ψυχώ» του Χίτσκοκ το 1998, αλλά και σε μικρότερες παραγωγές, όπως οι «Old School» (2003), «Wedding Crashers» (2005), «Starsky & Hutch» (2004) κ.λπ.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα