Αφλεκ - Γκάρνερ επιστρέφουν στην οικογενειακή ευτυχία!

ΚΟΣΜΟΣΑφλεκ - Γκάρνερ επιστρέφουν στην οικογενειακή ευτυχία!Τρίτη, Μάρτιος 28, 2017 - 18:10

Το ζευγάρι φαίνεται να έχει έρθει πιο κοντά, όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες από την κυριακάτικη βόλτα

Καινούργια αρχή για τον Μπεν Αφλεκ και την Τζένιφερ Γκάρνερ; Αν μία και μόνη φωτογραφία αξίζει όσο χίλιες λέξεις, τότε οι φωτογραφίες των δυο τους από τον κυριακάτικο εκκλησιασμό με τα παιδιά τους μαρτυρούν ότι το ζευγάρι είναι ξανά μαζί.

Η γλώσσα του σώματός τους

επιβεβαιώνει με τον πιο αδιάψευστο τρόπο τις τελευταίες αποκαλύψεις του αμερικανικού Τύπου, που κάνουν λόγο για πάγωμα των διαδικασιών διαζυγίου τους και επιστροφή στην οικογενειακή ευτυχία.

Σε αντίθεση με τις φωτογραφίες των περασμένων μηνών, που έδειχναν τον Αφλεκ και την Γκάρνερ να εμφανίζονται μαζί για χάρη των παιδιών τους ή για διάφορες άλλες υποχρεώσεις σκυθρωποί και αμήχανοι, οι νέες φωτογραφίες δείχνουν ότι το ρολόι της σχέσης τους έχει επιστρέψει στην εποχή έναρξης του ειδυλλίου τους.

Τώρα κοιτάζονται και βλέπονται, τα μάτια τους γελούν και η απόσταση που τους χώριζε σε επίπεδο στάσης τείνει να γίνει σωματική προσέγγιση. Ο φακός συνέλαβε το ζευγάρι μετά τον πρόσφατο εβδομαδιαίο εκκλησιασμό του στην περιοχή Μπρέντγουντ του Λος Αντζελες αλλά και στη βόλτα τους με τα παιδιά τους, την 11χρονη Βάιολετ, την 8χρονη Σεραφίνα και τον 5χρονο Σάμουελ.

Η κοινή τους αυτή εμφάνιση έρχεται μετά την επιστροφή της Γκάρνερ στην οικογενειακή κατοικία, έπειτα από τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Simon Vs. The Homo Sapiens Agenda» στην Ατλάντα, αλλά και την πρόσφατη αποκάλυψη του Αφλεκ ότι παρακολούθησε θεραπευτικό πρόγραμμα για τον εθισμό του στο αλκοόλ σε κέντρο αποτοξίνωσης.

«Δεν είναι ντροπή»

Οπως είχε γράψει στις 14 Μαρτίου στη σελίδα του στο facebook: «Θέλω τα παιδιά μου να ξέρουν πως δεν υπάρχει ντροπή στο να ζητάς βοήθεια όταν τη χρειάζεσαι και να γίνεσαι πηγή δύναμης για όποιον άνθρωπο χρειάζεται βοήθεια, αλλά φοβάται να κάνει το πρώτο βήμα». Παραδέχτηκε πως είναι τυχερός που απολαμβάνει την αγάπη της οικογένειας, των φίλων του, της «Τζεν», οι οποίοι «με υποστήριξαν και φρόντισαν για τα παιδιά μας, ενώ έκανα τη δουλειά που είχα θέσει ως στόχο να κάνω... ως το πρώτο από τα πολλά βήματα που γίνονται προς μια θετική ανάκαμψη». Αυτή η προσπάθεια του επιρρεπούς στους εθισμούς ηθοποιού, ο οποίος στο παρελθόν αντιμετώπισε και σοβαρό πρόβλημα με τον τζόγο, φαίνεται ότι έχει εκτιμηθεί πολύ από τη σύζυγό του, που δείχνει να τον ξαναερωτεύεται.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα