Παραλίγο να λιποθυμήσει στη σκηνή ο Γ. Λιάγκας!

SHOWBIZΠαραλίγο να λιποθυμήσει στη σκηνή ο Γ. Λιάγκας!Τρίτη, Μάρτιος 28, 2017 - 17:48

Καρδιοχτύπησαν στο «Rising star» το βράδυ της Κυριακής! Αιτία; Ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος ζαλίστηκε, τρομάζοντας τους συνεργάτες του.

Ο παρουσιαστής του talent show του ΑΝΤ1 αισθάνθηκε άσχημα και αποχώρησε από το πλατό, τη στιγμή που οι κάμερες δεν κατέγραφαν, ώστε οι τηλεθεατές να μην τον δουν σε αυτή την αδύναμη στιγμή του.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής παραλίγο να χάσει τις αισθήσεις του πάνω στη

σκηνή (του έπεσε η πίεση, όπως ανέφερε αργότερα ο ίδιος στον «αέρα») και η Δέσποινα ανέλαβε να σώσει την κατάσταση, παίρνοντας για λίγο τη σκυτάλη στην παρουσίαση.

«Σηκώθηκα στο πλαίσιο του αστείου, αλλά μετά άρχισαν να μου μιλούν στο αυτί κανονικά και κατάλαβα ότι κάτι συμβαίνει» είπε.

Αλλά και ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας, επιστρέφοντας αμέσως μετά τις διαφημίσεις στα καθήκοντά του, θέλοντας να διασκεδάσει την ανησυχία των παρευρισκομένων, είπε αστειευόμενος στον Αντώνη Ρέμο: «Λες ότι είσαι φίλος μου, αλλά η Βανδή πετάχτηκε πρώτη».

Το σχετικό απόσπασμα από το 15ο live του «Rising Star» έπαιξε την επόμενη μέρα στο «Πρωινό», με την πρώην σύζυγό του Φαίη Σκορδά να κάνει το ακόλουθο σχόλιο: «Ο Γιώργος έχει την εμπειρία, τα πράγματα τα χειρίζεται ούτως ή άλλως μόνος του. Εκείνη την ώρα ελέγχεις τον εαυτό σου, το τι θα γίνει στον αέρα. Ολα καλά».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα