Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αφήνει το Hollywood για να εγκατασταθεί στον Λευκό Οίκο

14:14 2/6/2014 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΟ Κλούνεϊ πάει για πλανητάρχηςΟ Τζορτζ Κλούνεϊ αφήνει το Hollywood για να εγκατασταθεί στον Λευκό ΟίκοΔευτέρα, Ιούνιος 2, 2014 - 14:07

Και στο βάθος... Λευκός Οίκος για τον πιο γοητευτικό πενηντάρη του Χόλιγουντ. Ο Τζορτζ Κλούνεϊ φέρεται αποφασισμένος να ριχτεί στον πολιτικό στίβο και ίσως κάποια μέρα γίνει ο δεύτερος στην ιστορία των ΗΠΑ ηθοποιός που ορκίζεται πρόεδρος.

Οπως έγραψε η βρετανική εφημερίδα

«Mirror», βασισμένη σε πληροφορίες από το περιβάλλον του Κλούνεϊ, ο ηθοποιός, που έχει ήδη στο ενεργητικό του πλούσια δράση ως ακτιβιστής και φιλάνθρωπος, αποφάσισε να εμπλακεί ενεργά στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Κόμματος των ΗΠΑ, του οποίου είναι δεδηλωμένος οπαδός.

Πριν από αυτό όμως σκοπεύει να παντρευτεί, πιθανότατα τον Σεπτέμβριο, την αρραβωνιαστικιά του Αμάλ Αλαμουντίν, ώστε να την έχει στο πλευρό του στα πολιτικά βήματά του. Στη συνέχεια θα ξεκινήσει την «άνοδο» στους κόλπους των Δημοκρατικών. «Εχει μεγάλες φιλοδοξίες και σκοπεύει να μπει στην πολιτική στο άμεσο μέλλον. Θέλει να κάνει μεγαλύτερο ανθρωπιστικό έργο κι ελπίζει να ενταχθεί στην προεκλογική εκστρατεία των Δημοκρατικών το 2016» αναφέρει το δημοσίευμα της «Mirror».

Κάτια Γιαπαλάκη

Keywords
Τυχαία Θέματα