Ο «Σημαδεμένος» μέσα στα μέλια

ΚΟΣΜΟΣΟ «Σημαδεμένος» μέσα στα μέλιαΠαρασκευή, Απρίλιος 28, 2017 - 17:05

Μπορεί ο έρωτας να είναι τυφλός, αλλά βγάζει μάτι, ειδικά στην περίπτωση του Αλ Πατσίνο, ο οποίος γιόρτασε τα 77α γενέθλιά του με την 38χρονη φίλη του σε μια ρομαντική απόδραση στο Μεξικό.

Οι φωτογραφίες αποκαλύπτουν έναν άκρως ερωτευμένο και περιποιητικό ηθοποιό να απολαμβάνει τον ήλιο, τη θάλασσα και τις βόλτες στην παραλία με την πανέμορφη και κατά 39 χρόνια μικρότερή του Λουτσία Σόλα, και τους δυο τους να ανταλλάσσουν φιλιά και χάδια. Οπως φαίνεται, έχουν αφήσει πίσω τους τα σύννεφα που τους κράτησαν χωριστά για

κάποια φεγγάρια το 2015.

Ο γάμος

Το ζευγάρι απολαμβάνει μια ευτυχισμένη σχέση εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, με τον ηθοποιό να μην έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο ενός γάμου, παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν παντρεύτηκε, καθώς η ηθοποιία ήταν το παν γι' αυτόν και δεν υπήρχε τίποτε πέραν αυτής. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε στον «Guardian» το 2015, ο ερχομός των τριών παιδιών του άλλαξε την προοπτική της ζωής του, έστρεψε το βλέμμα του από το πανί στην αληθινή ζωή.

Ο ηθοποιός μοιράζεται την κηδεμονία δύο 17χρονων δίδυμων παιδιών με την πρώην σύντροφό του Μπέβερλι Ντ' Αντζελο, ενώ έχει και μια 27χρονη κόρη, την Τζούλι-Μαρί, με την πρώην προπονήτριά του Γιαν Ταράντ. Η Αργεντινή ηθοποιός Λουτσία, ωστόσο, κατά δήλωσή του, τον έχει κάνει να πει «ποτέ μη λες ποτέ» στο ενδεχόμενο του γάμου.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα