Στο νοσοκομείο 50χρονος (που κοιμόταν σε αποθήκη) από δαγκώματα ποντικιών

ΡΕΠΟΡΤΑΖΣτο νοσοκομείο 50χρονος (που κοιμόταν σε αποθήκη) από δαγκώματα ποντικιώνΠαρασκευή, Απρίλιος 28, 2017 - 16:39

Θύμα μιας θλιβερής υπόθεσης φέρεται ότι είναι ένας 50χρονος από χωριό της Μαγνησίας, που βρέθηκε στα έσχατα επίπεδα εξαθλίωσης.

Τα μέλη της οικογένειάς του τον έδιωξαν από το σπίτι και την επιχείρησή του, επειδή ήταν αλκοολικός και είχε βίαιη συμπεριφορά, και κατέληξε να κοιμάται σε μια αποθήκη, όπου τον έφαγαν τα ποντίκια!

Ολα αποκαλύφτηκαν όταν ο 50χρονος έσπασε το παράθυρο στο σπίτι της αδελφής του για να μπει

μέσα. Οι αστυνομικοί που έφτασαν διαπίστωσαν ότι ήταν γεμάτος δαγκωματιές από ποντίκια και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου ειδοποιήθηκαν και οι κοινωνικές υπηρεσίες. Ως τότε όλοι ήξεραν, αλλά κανείς δεν μιλούσε...

Η σύζυγος και τα πεθερικά του είχαν διώξει βίαια τον 50χρονο από το σπίτι και το μίνι μάρκετ που διατηρούσε, επειδή έπινε και προκαλούσε προβλήματα μπροστά στα μάτια των ανήλικων παιδιών του.

Βρήκε καταφύγιο σε ένα υπόγειο χωρίς πόρτες και παράθυρα και, όταν σάρωνε ο χιονιάς, κοιμόταν στο αυτοκίνητο. Εφτασε στο σημείο να ζητιανεύει στο χωριό για να αγοράσει τσιγάρα από το δικό του μαγαζί!

Αρχικά τον περιέθαλψε η αδελφή του και τον βοήθησε με δικηγόρο να ανακτήσει την περιουσία του, όμως ο ίδιος πριν από κάθε δικαστήριο απέσυρε την προσφυγή και τα «έβρισκε» ξανά με τη σύζυγό του! Αυτό κρατούσε λίγο και μετά τον έδιωχναν ξανά. Λύση δεν υπάρχει, καθώς ο 50χρονος έχει αξιοσέβαστη περιουσία και δεν μπορεί να θεωρηθεί άστεγος. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να αντιμετωπίσει το πρόβλημα του αλκοολισμού, μήπως και ξανασταθεί στα πόδια του.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΤΣΑΛΑΣ

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα