Ο Σεφερλής έγινε καφετζού

TV GOSSIPΟ Σεφερλής έγινε καφετζούΠαρασκευή, Φεβρουάριος 26, 2016 - 19:39

«Να σου πω τη μοίρα σου, να σου πω το ριζικό σου. Κουπάτος άνδρας, το στεφάνι σου, από μεγάλη πόρτα βγαίνει...».

ΑΠΟ ΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Μέχρι και την καφετζού και την καπάτσα Ελληνίδα μάνα που ανησυχεί για το ποια κοπέλα θα «τυλίξει» τον κανακάρη της υποδύθηκε με μαεστρία ο Μάρκος Σεφερλής για τα δύο τρέιλερ του νέου τηλεπαιχνιδιού «Ραντεβού!», το οποίο θα δούμε από τον Μάρτιο

στο Star.

Τα δύο τρέιλερ χρειάστηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να γυριστούν, αφού το συνεργείο, βλέποντας τον κωμικό ηθοποιό με κόκκινα μακριά νύχια, ψεύτικες βλεφαρίδες, δαντελένια φουστάνια, περούκες και τεράστια χρυσά σκουλαρίκια, δεν μπορούσε να σταματήσει το γέλιο. Κι όλο αυτό σε συνδυασμό με τις ατάκες του! Ωστόσο, τα γυρίσματα έγιναν, ο Μάρκος έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και το διασκέδασε και ο ίδιος. Ο ηθοποιός θα μας ψυχαγωγεί τα Σαββατοκύριακα στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς και θα μας καλεί να βρούμε το ιδανικό ταίρι μέσα από την τηλεόραση.

Νέα εκδοχή

Το «Ραντεβού!» είναι η ανανεωμένη εκδοχή της επιτυχημένης τηλεοπτικής παραγωγής «Ραντεβού στα τυφλά». Ενας παίκτης αναζητά το «άλλο του μισό» ανάμεσα σε τρεις υποψηφίους, κάνοντας ερωτήσεις που έχουν σχέση με τη συντροφικότητα, τον έρωτα, την απιστία, τον γάμο, χωρίς όμως να έχει μαζί τους οποιαδήποτε οπτική επαφή. Από τις απαντήσεις τους και με τη βοήθεια του Μάρκου στο τέλος κάνει την επιλογή. Ο παίκτης μπορεί να έχει μαζί του ως συνοδό κάποιο συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο, το οποίο συμμετέχει στη διαδικασία λέγοντας τη γνώμη του. Η ζωντανή μπάντα Walkman the Band τραγουδά τα αγαπημένα κομμάτια των παικτών. Το ζευγάρι που προκύπτει κερδίζει ένα ταξίδι σε δημοφιλή τουριστικό προορισμό στην Ελλάδα σε πολυτελή ξενοδοχεία με μονόκλινα δωμάτια και διατροφή. Το ταξίδι θα καλύπτεται τηλεοπτικά από συνεργείο της εκπομπής, για να δούμε αν τελικά ο παίκτης έκανε... τη σωστή επιλογή! Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 211-1815909 και στο http://www.radevoustar.gr/.

Keywords
Τυχαία Θέματα