Ο Μάρκος και η... Καλλή νεράιδα βάζουν μπρος για ξένο τραγούδι

17:58 6/5/2014 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΟ Μάρκος και η... Καλλή νεράιδα βάζουν μπρος για ξένο τραγούδιΤρίτη, Μάιος 6, 2014 - 17:52

Δύο εβδομάδες είδαμε τις προσπάθειες του Μάρκου Σεφερλή και της δασκάλας του Στέλλας Καλλή στο «Just the 2 of us» μαγνητοσκοπημένες! O ηθοποιός έλειπε για προγραμματισμένη περιοδεία στην Αμερική με την παράσταση «Mamma… mia δεν υπάρχει».

Απόψε όμως επιστρέφει από τις ΗΠΑ και θα συναντηθεί με την όμορφη

Κύπρια τραγουδίστρια για να κάνουν ατελείωτες πρόβες πάνω σε ένα αστείο τραγούδι, που δεν θα είναι καν στα ελληνικά. Την Τετάρτη πρέπει να είναι σε φόρμα ώστε να κάνουν τη διαφορά με το ξένο τραγουδάκι τους, δικαιώνοντας τον τίτλο του ζευγαριού που φιγουράρει ως φαβορί.

«Είναι τελειομανής»

«Τον Μάρκο τον παρακολουθούσα στο θέατρο και ήμουν καλή φίλη με τη σύζυγό του Ελενα Τσαβαλιά, μια υπέροχη μαμά και ηθοποιό. Πραγματικά έχουν φτιάξει μαζί μια καταπληκτική οικογένεια. Οταν συναντήθηκα με τον Μάρκο συνειδητοποίησα πόσο ευγενικός άνθρωπος είναι, πόσο απλός. Δεν έχει καμία σχέση με τον σταρ που περίμενα. Στις πρόβες γελάμε απίστευτα και περνάμε όμορφα. Το παιχνίδι το αντιμετωπίζουμε στο πλαίσιο ενός σόου με φιλανθρωπικό σκοπό, και όχι ως μια εκπομπή διαγωνιστικού χαρακτήρα. Δεν μας αρέσουν οι ίντριγκες. Ο Μάρκος ως μαθητής δεν με αμφισβητεί. Ξεκινάει πάντα με το “Στελλίτσα, εσύ ξέρεις”. Εχει πολύ άγχος σε κάθε live και εκεί φαίνεται ο επαγγελματισμός του. Είναι τελειομανής» αναφέρει η τραγουδίστρια.

Για το αποτέλεσμα όμως που βλέπουμε στη μικρή οθόνη, ο Μάρκος κάνει πρόβες από Σάββατο μέχρι Τετάρτη πρωί. Πέντε μέρες είναι στο στούντιο είτε στο Μαρούσι είτε στο Ιλιον, ενώ πολύ συχνά πάει η Στέλλα στο θέατρό του.

«Από Σάββατο μέχρι Τέταρτη πρωί κάνουμε με τον Μάρκο από δύο μέχρι τέσσερις ώρες πρόβες. Με παίρνει τηλέφωνο και... διακτινίζομαι. Μου λέει: “Στέλλα, θα είμαι εκεί, έλα”. Με λίγα λόγια, κάνω τον γύρο της Αθήνας. Η γυναίκα του η Ελενα με βοηθάει πάρα πολύ με το πρόγραμμά του, γιατί αυτά που κάνει στη δουλειά του ο Σεφερλής απλώς δεν παίζονται. Δουλεύει ασταμάτητα. Δημιουργεί και χαρίζει γέλιο. Με αυτόν τον άνθρωπο έχω πάθει πλάκα. Τον λατρεύω».

Keywords
Τυχαία Θέματα