Επιστροφή στα θρανία για τη Βασιλική Τσεκούρα (του Παπαλουκά)

16:45 6/5/2014 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΕπιστροφή στα θρανία για τη Βασιλική Τσεκούρα (του Παπαλουκά)Τρίτη, Μάιος 6, 2014 - 16:43

Να θυμηθεί τα φοιτητικά της χρόνια και να καθίσει πάλι στα θρανία ετοιμάζεται η Βασιλική Τσεκούρα. Είναι γνωστό ότι η μελαχρινή καλλονή έχει σπουδάσει στο Τμήμα Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Αθηνών, όμως τώρα αποφάσισε πως ήρθε η ώρα να προχωρήσει τις σπουδές της ένα βήμα παρακάτω. Ετσι, το πανέμορφο κορίτσι ετοιμάζεται να κάνει το μεταπτυχιακό της στην αθλητική ψυχολογία.

Η συνέχιση

των σπουδών της είναι κάτι που σκεφτόταν αρκετό καιρό, όμως τώρα θεωρεί πως ήρθε η κατάλληλη στιγμή να ανοίξει ξανά τα βιβλία της. Φυσικά στο πλευρό της βρίσκεται ο σύζυγός της Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος στηρίζει τις επιλογές της - πόσο μάλλον αυτή που έχει να κάνει με την ακαδημαϊκή της μόρφωση.

Η Μις Ελλάς 2003, που είναι παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα από τον Αύγουστο του 2012, αφού ολοκλήρωσε τις σπουδές της ασχολήθηκε με το modeling, ενώ για ένα φεγγάρι είχε περάσει και από την τηλεόραση, αφού παρουσίαζε τη δική της μίνι εκπομπή ομορφιάς (στο TV Μακεδονία, το 2011). Ωστόσο μετά τον γάμο της αποφάσισε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να αποκτήσει ένα πιο... ήρεμο lifestyle.

Εχουμε αρκετό καιρό να τη δούμε σε κοσμικά πάρτι, ενώ ανταποκρίνεται μόνο σε συγκεκριμένα καλέσματα, κυρίως όταν πρόκειται να συναντηθεί με πρώην συναδέλφισσές της από τον χώρο του modeling, με τις οποίες μοιράζεται πολλές και ωραίες αναμνήσεις.

Σάσα Σταμάτη

Keywords
Αναζητήσεις
βασιλικη παπαλουκα
Τυχαία Θέματα