Ο «Διόνυσος» Ρουβάς υποψήφιος για βραβείο στο αρχαίο δράμα!

SHOWBIZΟ «Διόνυσος» Ρουβάς υποψήφιος για βραβείο στο αρχαίο δράμα!Τετάρτη, Δεκέμβριος 3, 2014 - 17:24

Και... Ηρακλής και υποψήφιος για το βραβείο των Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής. Ο Σάκης Ρουβάς, που ήταν χθες παρών -ως πρωταγωνιστής, βέβαια- στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση «Ηρακλής: Οι 12 Αθλοι», η οποία θα ανεβεί στις 12 Δεκεμβρίου στο Πάνθεον, σε σκηνοθεσία Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, βρίσκεται στην τριάδα των υποψηφίων των εν λόγω

βραβείων, στην κατηγορία Αρχαίο Δράμα. Ο ρόλος του Διονύσου στις «Βάκχες», τις οποίες σκηνοθέτησε ο Δημήτρης Λιγνάδης την καλοκαιρινή σεζόν 2013, τον φέρνει «αντιμέτωπο» με την Ελένη Μπούκλη (έπαιξε την Ιόλη στην τραγωδία «Τραχίνιαι» του Σοφοκλέους στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου, σε σκηνοθεσία Θωμά Μοσχόπουλου) και τη Μάρθα Φριντζήλα για τη σκηνοθεσία της τραγωδίας «Βάκχαι» του Ευριπίδη στο Παλαιό Ελαιουργείο Ελευσίνας.


Ο pop star δήλωσε χαρούμενος για την υποψηφιότητά του, ενώ αποκάλυψε πως έχοντας μεγαλώσει σε θεατρική οικογένεια (οι γονείς του ασχολήθηκαν με την υποκριτική), το μικρόβιο του ηθοποιού είχε μπει μέσα του από πολύ μικρή ηλικία. «Με αυτή την υποψηφιότητα γεννιούνται στο μυαλό μου και νέα πράγματα» είπε μάλιστα ο Sakis.


Να πούμε ότι η τελετή απονομής των βραβείων «Κάρολος Κουν», καθώς και εκείνων των Κριτικών Θεάτρου και Μουσικής 2013 - 2014 της Ενωσης Ελλήνων Θεατρικών και Μουσικών Κριτικών θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Τεριάννα Παππά

Keywords
Τυχαία Θέματα