Καθηγητής σε Eντατική λόγω τεστ στη Φυσική

ΚΟΣΜΟΣΚαθηγητής σε Eντατική λόγω τεστ στη ΦυσικήΤετάρτη, Δεκέμβριος 3, 2014 - 17:24

Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει καθηγητής Φυσικής, ο οποίος δέχτηκε βίαιη επίθεση από μαθητή του, που ένιωσε αδικημένος από τον βαθμό που του έβαλε σε διαγώνισμα. Ο 17χρονος Αρτέμ Βαλερίν περίμενε τον 26χρονο φυσικό Σαγιάτ Καπάροφ (φωτό) έξω από τάξη σχολείου στην πόλη Κοκσετάου στο βόρειο Καζακστάν και μόλις βγήκε, του επιτέθηκε.

Κάταγμα κρανίου

Σοκαρισμένοι μαθητές δήλωσαν ότι ο έφηβος

άρπαξε χωρίς προειδοποίηση τον καθηγητή και άρχισε να του χτυπάει το κεφάλι στον τοίχο, μέχρι που εκείνος έχασε τις αισθήσεις του. Ο άτυχος άνδρας υπέστη κάταγμα κρανίου, αιμορραγία στον εγκέφαλο, ενώ έσπασαν τα μπροστινά δόντια του.


Ο δράστης τράπηκε σε φυγή, όμως συνελήφθη από την αστυνομία που τον αναζήτησε. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος λόγω ηλικίας και αφού οι γονείς του εγγυήθηκαν ότι θα τον κρατήσουν στο σπίτι, έως ότου ληφθούν αποφάσεις για τα περαιτέρω. Ο κατ' οίκον περιορισμός του μαθητή απέτυχε να κατευνάσει την οικογένεια του καθηγητή. Η μητέρα του δήλωσε στην τοπική τηλεόραση: «Δεν θέλουμε να αφήσουμε να εξελιχθεί έτσι η κατάσταση. Ο γιος μου δίνει μάχη με τον θάνατο και θέλουμε ο υπεύθυνος να τιμωρηθεί». Ο αναπληρωτής διευθυντής του σχολείου Αλεξάντρ Τίτοφ αρνήθηκε να σχολιάσει το συμβάν, δήλωσε όμως ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του συλλόγου διδασκόντων για να συζητήσουν τη στάση που θα τηρήσουν αναφορικά με την υπόθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα