«Τη χτύπησα στην καρδιά!»

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Τη χτύπησα στην καρδιά!»Τετάρτη, Δεκέμβριος 3, 2014 - 16:30

Λεπτομέρειες που κόβουν την ανάσα αποκαλύπτονται μετά την ομολογία-σοκ του 33χρονου Νίκου Αβραμίδη που δολοφόνησε την 30χρονη Μαρίνα Κουκουλιάτα, η οποία είχε εξαφανιστεί μυστηριωδώς από την Κατερίνη τον περασμένο Ιούνιο. Υστερα από πολύωρη ανάκριση ο φίλος της περιέγραψε καρέ καρέ πώς κάρφωσε δύο φορές ένα μαχαίρι στην καρδιά της γυμνής κοπέλας και αφού διαπίστωσε ότι ήταν νεκρή, την έντυσε και την έκρυψε κάτω από ένα σωρό παπλώματα, σε μια παλιά

μονοκατοικία έξω από την πόλη!

Επί τόσους μήνες η εξαφάνιση της κοπέλας αποτελούσε μυστήριο και ο καθ' ομολογία δράστης συμμετείχε στις έρευνες για τον εντοπισμό της. Ομως ο κλοιός γύρω από τον 33χρονο έσφιξε τόσο πολύ που αναγκάστηκε να ομολογήσει τα πάντα.

Ο καβγάς

Το ζευγάρι είχε συνευρεθεί ερωτικά στο παλιό εγκαταλειμμένο σπίτι, αλλά αμέσως μετά ξέσπασε μεταξύ τους καβγάς που οδήγησε στην τραγωδία.

«Με έβρισε και με αποκάλεσε προδότη. Με κατηγόρησε ότι είχα πει στη μητέρα της πως έκλεψε από το σπίτι 700 ευρώ. Είχε μαζί της ένα μαχαίρι και μου επιτέθηκε. Την ακινητοποίησα, της το πήρα και τη χτύπησα δύο φορές στην καρδιά. Οταν είδα ότι ήταν νεκρή, τη σκέπασα με ένα πάπλωμα. Την αγαπούσα. Δεν ήθελα να της κάνω κακό!» φέρεται ότι είπε στην κατάθεσή του ο 33χρονος και εμφανίστηκε μετανιωμένος: «Τη σκότωσα, αλλά το είχα βάρος όλο αυτό το διάστημα».

Ο δολοφόνος οδήγησε τους αστυνομικούς στο παλιό σπίτι όπου βρισκόταν από τις 24 Ιουνίου η σορός της Μαρίνας. Εξι μέρες μετά το έγκλημα η μητέρα της κοπέλας δήλωσε την εξαφάνισή της στις Αρχές, ενώ στη συνέχεια οι συγγενείς της απευθύνθηκαν και στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ». Παρά το γεγονός ότι η κοπέλα είχε φύγει από τη σπίτι της και άλλη φορά, εκδόθηκε αμέσως silver alert και η Ασφάλεια άρχισε έρευνες για να βρει τα ίχνη της.

Ο 33χρονος προσπάθησε τότε να θολώσει τα νερά καταθέτοντας ότι η κοπέλα είχε φύγει για να κάνει τη ζωή της κάπου αλλού. Το σενάριο αυτό όμως δεν «κολλούσε» για τους αστυνομικούς, οι οποίοι από την έρευνα που έκαναν στον υπολογιστή της αλλά και από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου δεν βρήκαν στοιχεία που να οδηγούν σε τέτοιο συμπέρασμα. Μεταξύ των ύποπτων που ανακρίθηκαν από την αρχή ήταν και ο 33χρονος, χωρίς όμως να προκύψει τότε κάτι επιβαρυντικό εναντίον του. Η πορεία των ερευνών έδειξε ότι ο νεαρός ήταν ένα από τα τελευταία πρόσωπα που είχαν δει την κοπέλα πριν χαθούν τα ίχνη της.

Η δολοφονία της Κούσογλου
Η δολοφονία της 30χρονης Μαρίνας Κουκουλιάτα ξυπνά μνήμες από άλλη μία, παρόμοια τραγωδία που εκτυλίχθηκε το 2005 σε διπλανό νομό, στην Κατερίνη. Το έγκλημα, που είχε γίνει στη Βέροια με θύμα την Κική Κούσογλου, συνταράσσει ακόμη και σήμερα. Χρειάστηκε να περάσουν μήνες για να αποκαλυφθεί ότι δράστης ήταν ο ίδιος της ο φίλος, όπως και στην περίπτωση της 30χρονης Μαρίνας.

Αλγεινή εντύπωση στην υπόθεση Κούσογλου είχε προκαλέσει η στάση του δολοφόνου Δάνου Μουρατίδη, ο οποίος είχε φτάσει στο σημείο να εμφανίζεται σε τηλεοπτικές εκπομπές και να απευθύνει έκκληση για να λυθεί το μυστήριο με την εξαφάνιση της κοπέλας του παριστάνοντας τον ανήξερο! Τέσσερις μήνες μετά αποκαλύφθηκε ότι είχε θάψει το πτώμα της στις όχθες του Αλιάκμονα. Παρόμοια στάση κράτησε και ο 33χρονος, ο οποίος ενδιαφερόταν -όπως έλεγε- για τη Μαρίνα και ρωτούσε στο σπίτι της κατά καιρούς αν υπήρχε κάποιο νέο της.

Keywords
Τυχαία Θέματα