Ο Χειλάκης στο μετρό με το... πουλί στο χέρι

SHOWBIZΟ Χειλάκης στο μετρό με το... πουλί στο χέριΠαρασκευή, Ιούλιος 29, 2016 - 15:05

Οι επιβάτες στον σταθμό Συντάγματος ξαφνιάστηκαν όταν αντίκρισαν τους πρωταγωνιστές της «Λυσιστράτης

Τι δουλειά είχε ο Αιμίλιος Χειλάκης με έναν... φαλλό ανά χείρας στο μετρό του Συντάγματος; Ο ηθοποιός έκανε μια παράδοξη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, όπως και οι υπόλοιποι

συντελεστές, για την προώθηση της παράστασης «Λυσιστράτη», παραγωγής του Εθνικού Θεάτρου.

Οι γυναίκες του αριστοφανικού έργου αλλά και ο Χειλάκης με ένα τολμηρό... αξεσουάρ αιφνιδίασαν τους επιβάτες του μετρό παρουσιάζοντας ένα μικρό στιγμιότυπο από τη «Λυσιστράτη», που θα κάνει πρεμιέρα στο Θέατρο της Επιδαύρου, στις 5 Αυγούστου.

Ο γοητευτικός ηθοποιός κρατώντας ένα πλαστικό ομοίωμα ανδρικού μορίου και την ασπίδα του ανεβοκατέβαινε στις κυλιόμενες σκάλες του, αναζητώντας εναγωνίως τη Μυρρίνη, αλλά και τις υπόλοιπες γυναίκες της Αθήνας, λίγο προτού εκείνες κάνουν κατάληψη στην Ακρόπολη.

Την ίδια στιγμή, οι διερχόμενοι τον απαθανάτιζαν με το κινητό τους, μη μπορώντας να συγκρατήσουν το σκωπτικό χαμόγελό τους.

Αμέσως μετά, τη θεατρική σκυτάλη παρέλαβαν οι γυναίκες της «Λυσιστράτης». Η Λένα Κιτσοπούλου, η Λένα Παπαληγούρα, η Λένα Δροσάκη, η Αγλαΐα Παππά, η Αθηνά Μαξίμου, η Ηλέκτρα Νικολούζου, η Ευαγγελία Καρακατσάνη, η Σοφία Κόκκαλη καθώς και οι υπόλοιπες πρωταγωνίστριες της παράστασης παρουσίασαν ένα ολιγόλεπτο απόσπασμα από χορικό του αριστουργηματικού κειμένου.

Μάλιστα, την ώρα που τα θηλυκά του έργου χόρευαν στον χώρο του μετρό, όσοι επιβάτες ανέβαιναν από τις κυλιόμενες σκάλες αιφνιδιάζονταν αντικρίζοντας τες να λικνίζονται μπροστά τους! Κάποιοι από αυτούς μάλιστα -ακόμη και με τις βαλίτσες στο χέρι- κοντοστάθηκαν για να τις απολαύσουν.
Φυσικά, από το event δεν θα μπορούσε να λείψει ο σκηνοθέτης της παράστασης Μιχαήλ Μαρμαρινός, ο οποίος συντόνιζε τους ηθοποιούς του. Τον μουσικό τόνο από ψηλά, δηλαδή από το πάνω επίπεδο του σταθμού, έδινε η σοπράνο Αθηνά Δημητρακοπούλου, η οποία κατέφτασε στο σημείο του δρώμενου με το ποδήλατό της!

Keywords
Τυχαία Θέματα