Παρασκευή 29 Ιουλίου 2016

ΑΣΤΡΑΠαρασκευή 29 Ιουλίου 2016 Παρασκευή, Ιούλιος 29, 2016 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οι δυνατότητες αυτού του μήνα δεν περιορίζονται σε έναν και μόνο τομέα, ενώ κάποια από τα σχέδιά σας μπορεί να προχωρήσουν πιο ικανοποιητικά από όσο περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε τη δημιουργικότητα και την ευεξία που νιώθετε για να προσελκύσετε καινούργιους συνεργάτες.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι ισορροπίες στον αισθηματικό και στον οικονομικό τομέα σας είναι πραγματικά λεπτές, αλλά η έμπνευσή σας θα βοηθήσει να τις διατηρήσετε. Το να παλινδρομείτε στις ίδιες καταστάσεις θα σας κοστίσει την ψυχική σας ηρεμία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ανακτήστε

την αυτοπεποίθησή σας, δυναμώστε και δημιουργήστε τις προϋποθέσεις για ψυχική ανάταση. Δικαιολογημένα είστε ευερέθιστοι, αλλά τα περισσότερα λάθη γίνονται από νευρικότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η συμπάθεια και η υποστήριξη των άλλων δεν θα σας λείψουν, αλλά θα χρειαστεί να κάνετε και κάποιες υποχωρήσεις, καθώς τα περιττά λόγια είναι πολλά και τα απαραίτητα λίγα. Κάντε τις επιλογές σας υπακούοντας μόνο στις δικές σας ανάγκες.

ΛΕΩΝ: Για να νιώσετε καλύτερα, έχετε ανάγκη ανασυγκρότησης, καθώς με μπερδεμένο μυαλό δεν μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις. Κάντε την αρχή και μη φοβάστε τη συνέχεια. Προσπαθήστε να μην έχετε ενοχές που έχετε διαφορετικές πεποιθήσεις και να περνάτε καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η επινοητικότητά και η δημιουργικότητα θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των καιρών. Επωφεληθείτε από τη συμπαράσταση των δικών σας ανθρώπων. Η αίσθηση της ψυχολογικής απελευθέρωσης θα ενεργοποιήσει τα γοητευτικά σας στοιχεία.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα, οι συνδυασμοί που μπορείτε να κάνετε για να απαλλαγείτε από την πίεση και τα άγχη που έχετε δεν είναι πολλοί. Ψάξτε τρόπους απόδρασης, γιατί χρειάζεστε ξεκούραση. Μπορείτε να πάρετε μια γεύση του τι σημαίνει να είστε εκδηλωτικοί και με λιγότερες άμυνες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εμπεδώστε πως η ζωή έχει απαιτήσεις και αγριέψτε λιγάκι για να ανταποκριθείτε. Χαλιναγωγήστε τα πάθη σας και ο μήνας θα είναι θετικός, από πολλές απόψεις. Εντοπίστε τις πραγματικές σας ανάγκες χωρίς να φοβάστε τα συναισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι μετοχές σας σε όλα τα επίπεδα θα αρχίσουν να ανεβαίνουν και θα υπάρξει σημαντική ανάκαμψη σε όλους τους τομείς. Ζητήστε υποστήριξη από φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, που θα είναι στο πλευρό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Περιορίστε λίγο τις ευαισθησίες σας και ρίξτε το βάρος στην τακτοποίηση των εκκρεμοτήτων του επαγγελματικού σας τομέα, μια που στον ερωτικό θα συνεχίζετε να είστε υπερβολικοί. Αναζητήστε διεξόδους που θα σας εμπνεύσουν και θα γεμίσουν αυτοπεποίθηση το κομμάτι του ερωτισμού σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταματήστε να τα βλέπετε όλα απαισιόδοξα, όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως θα θέλατε, γιατί έτσι θα χάσετε τα καλά που έρχονται. Σίγουρα, δεν είστε αδικημένοι από την τύχη. Με αυτό τον τρόπο θα βγείτε από διάφορα αδιέξοδα και θα δείτε αλήθειες που μπορεί να πονούν.

ΙΧΘΥΕΣ: Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δείξετε περισσότερη τρυφερότητα και κατανόηση προς τους άλλους, ώστε να εισπράξετε και εσείς τα ανάλογα, που θα σας ικανοποιήσουν. Κάποια πράγματα πρέπει να παραμείνουν όπως είναι, οπότε αφήστε τις διαπραγματεύσεις.

Keywords
Αναζητήσεις
σεισμος σημερα 29 ιουλιου
Τυχαία Θέματα