Νυστέρι για την καρδιά του Σίλβιο!

ΚΟΣΜΟΣΝυστέρι για την καρδιά του Σίλβιο!Παρασκευή, Ιούνιος 10, 2016 - 17:02

Σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά θα υποβληθεί ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι, για να λύσει το πρόβλημα το οποίο παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή.
«Κινδύνευσε να πεθάνει και εισήχθη στο νοσοκομείο σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση» επεσήμανε ο προσωπικός γιατρός του Αλμπέρτο Τζανγκρίλο. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι πάσχει από σοβαρή ανεπάρκεια αορτικής βαλβίδας και αποφάσισαν να τον υποβάλουν σε χειρουργική επέμβαση για την αντικατάστασή της.

Ο κίνδυνος

Ο Καβαλιέρε θα μπει

στο χειρουργείο του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε την επόμενη εβδομάδα και την επέμβαση, που αναμένεται να διαρκέσει 4 ώρες, θα πραγματοποιήσει ο επικεφαλής της καρδιοχειρουργικής κλινικής του νοσοκομείου Οτάβιο Αλφιέρι.
Αυτό που φοβούνται περισσότερο οι γιατροί είναι ο κίνδυνος εμφάνισης πνευμονίας ως επιπλοκή. Γι' αυτό μετά την ολοκλήρωση της χειρουργικής επέμβασης ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι θα παραμείνει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας για δύο ημέρες και στη συνέχεια θα ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να έχει αναρρώσει πλήρως σε περίπου έναν μήνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα