Νυφούλα η Ασλάνογλου

SHOWBIZΓΑΜΟΣ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟΝυφούλα η ΑσλάνογλουΔευτέρα, Ιούνιος 27, 2016 - 14:37

Στη Σκιάθο και με φόντο το υπέροχο ηλιοβασίλεμα η Μαρίνα Ασλάνογλου και ο αγαπημένος της Δημοσθένης Πέππας παντρεύτηκαν, σε μια ρομαντική τελετή παρουσία λίγων συγγενών και καλών φίλων, που τους γέμισαν με ευχές, σφιχτές αγκαλιές και φιλιά!

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Η όμορφη πρωταγωνίστρια και ο γνωστός ποινικολόγος ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής, με κουμπάρους την ηθοποιό (και αυτοκόλλητη του Σπύρου Παπαδόπουλου) Νικολέτα Κοτσαηλίδου,

που επέλεξε μαύρο μάξι φόρεμα με άνοιγμα στο μπούστο, τη σχεδιάστρια Δήμητρα Κουτουλογέννη και τον Χρήστο Καραμανλή, συνάδελφο και καλό φίλο του γαμπρού.

Ο γοητευτικός δικηγόρος, που ντύθηκε γαμπρός στα μπλε με τη βοήθεια των φίλων του, όπως ορίζει το έθιμο, περίμενε με αγωνία την αγαπημένη του, κρατώντας μια υπέροχη λευκή ανθοδέσμη.

Η εκθαμβωτική Μαρίνα, που φόρεσε μια εντυπωσιακή δημιουργία του οίκου Miltos Couture με δαντελένιο μπούστο και αέρινη φούστα, πέδιλα του οίκου Makris ειδικά σχεδιασμένα για εκείνη, λουλουδάκι στα λυτά μαλλιά της και natural μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν, διέσχισε αργά και εν μέσω χειροκροτημάτων το πλακόστρωτο του περιβόλου της εκκλησίας, που ήταν διακοσμημένο με λευκά φαναράκια, ίδιου χρώματος επιδαπέδια κεράκια και μακρύ τούλι, το οποίο κατέληγε στο ξύλινο τραπεζάκι με τις μπομπονιέρες.

Συγκίνηση

Τη Μαρίνα συνόδευσε ο μπαμπάς της, ενώ μόλις εκείνη συνάντησε τα γεμάτα προσμονή μάτια του αγαπημένου της Δημοσθένη συγκινήθηκε και τον αγκάλιασε με λατρεία. Στη γαμήλια τελετή παρευρέθηκαν ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο καλός φίλος της νύφης, ο δημοσιογράφος Βασίλης Μπουζιώτης.

Ακολούθησε πάρτι με πολύ χορό σε μεγάλο beach bar του νησιού, ενώ έγινε γνωστό ότι το ζευγάρι θα παραμείνει στην κοσμοπολίτισσα των Σποράδων, συνδυάζοντας ταξίδι του μέλιτος και καλοκαιρινές διακοπές.

Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες:

Keywords
Τυχαία Θέματα