Εμετικά σχόλια Φουρθιώτη για όσες δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί!

SHOWBIZΕμετικά σχόλια Φουρθιώτη για όσες δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί!Δευτέρα, Ιούνιος 27, 2016 - 13:58

Ενα εμετικό σχόλιο, άκρως προσβλητικό για όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα γονιμότητας, έκανε στην εκπομπή του στο Εpsilon ο Μένιος Φουρθιώτης το περασμένο Σάββατο, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων.

«Ο Θεός δεν κάνει λάθος για το ποια θα κάνει μανούλα» είπε, με τους δημοσιογράφους του πάνελ να μένουν, μεν, αμήχανοι, να μην κάνουν, δε, κάποιο σχόλιο. Μιλώντας για το θέμα, επισήμανε τον ιερό ρόλο της μητέρας.

Οπως είπε, είναι ένα δώρο που κάνει ο Θεός στις

μανούλες, στις οποίες στέλνει παιδιά για να τα μεγαλώσουν με ήθος και αξιοπρέπεια, «δυναμιτίζοντας» την ατμόσφαιρα στα social media, όπου κάποιοι χρήστες προτρέπουν τις γυναίκες, οι οποίες παλεύουν με όλα τα μέσα, προκειμένου να βιώσουν τη μητρότητα, να απευθυνθούν στη Δικαιοσύνη.

Ωστόσο, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που υποστήριξαν ότι ο Φουρθιώτης «πέταξε» την απαράδεκτη αυτή ατάκα θέλοντας να «απαντήσει» στο δελτίο Τύπου της Ρούλας Κορομηλά, καθώς ξεκίνησε να μιλάει γι' αυτό το θέμα αφού προηγουμένως ανέφερε ότι δεν επρόκειτο να σχολιάσει όσα συνέβησαν με την παρουσιάστρια τις προηγούμενες μέρες.

Επιστολή Κορομηλά

Θυμίζουμε ότι η Κορομηλά αποχώρησε από το κανάλι, καθώς, όπως ανέφερε σε επιστολή της προς τα μέσα, το Epsilon θέλησε να της επιβάλει τον Μένιο Φουρθιώτη ως συμπαρουσιαστή στο «Μπράβο Ρούλα», που θα έβγαινε από τη Σύρο.

Μένιος Φουρθιώτης
Keywords
Τυχαία Θέματα