Ορίστηκε η δίκη για τη φρίκη με την Αννυ

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜητέρα, πατέρας και Νίκι στο εδώλιοΟρίστηκε η δίκη για τη φρίκη με την ΑννυΔευτέρα, Ιούνιος 27, 2016 - 14:13

Δίπλα δίπλα στο εδώλιο του Β’ Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας θα καθίσουν στις 5 Σεπτεμβρίου του 2016 ο πατέρας-Χάνιμπαλ Στανισλάβ Μπακαρτζίεβ και ο 30χρονος φίλος του Νικολάι (κατά κόσμον Νασίφ Αχμέντοφ), κατηγορούμενοι για τη δολοφονία και τον τεμαχισμό της τετράχρονης Αννυ πριν από έναν χρόνο, στο υπόγειο-σφαγείο της Μιχαήλ Βόδα.

Σε δίκη έχουν παραπεμφθεί με την κατηγορία της έκθεσης

ανηλίκου σε κίνδυνο και η 25χρονη μητέρα του άτυχου κοριτσιού Δημητρίνα Μπορίσοβα, καθώς και ένας 60χρονος φίλος του ζευγαριού για ψευδορκία.

Σύμφωνα με το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, όπως έχει αποκαλύψει η «Espresso», για τη δολοφονία της Αννυ κατηγορείται και ένας τρίτος, άγνωστος μέχρι στιγμής άνδρας, DNA του οποίου είχε βρεθεί σε κηλίδα αίματος (μαζί με αυτό του Νικολάι και του κοριτσιού) πάνω στο σοβατεπί, δίπλα στο στρώμα όπου κοιμόταν η μικρούλα.

Οι δικαστικές Αρχές έκαναν τα πάντα ώστε να προσδιοριστεί η δίκη το συντομότερο δυνατόν, αφού στις 5 Οκτωβρίου λήγει το 18μηνο της προσωρινής κράτησης των κατηγορουμένων.

Σύμφωνα με το βούλευμα-φωτιά, ο πατέρας-Χάνιμπαλ Σάββας και ο Νικολάι, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και περιύβριση νεκρού, «σε υπόγειο διαμέρισμα όπου διέμεναν από κοινού, ενεργώντας μαζί και με έτερο άγνωστο δράστη, με τη χρήση μαχαιριού κουζίνας τεμάχισαν το σώμα του ανήλικου βιολογικού τέκνου του πρώτου κατηγορουμένου (σ.σ.: Μπακαρτζίεβ), το οποίο είχαν προηγουμένως σκοτώσει και (...) τοποθέτησαν τα παραπάνω σε πλαστικές σακούλες, τις οποίες επέρριψαν εν συνεχεία σε κάδους απορριμμάτων της περιοχής, προκειμένου να εξαφανίσουν το νεκρό σώμα της ανήλικης».

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα