«Ντου» ενόπλων σε παγοδρόμιο

18:13 4/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Ντου» ενόπλων σε παγοδρόμιοΠέμπτη, Ιανουάριος 4, 2018 - 18:13

❱❱ Θρασύτατη ληστεία στον Ταύρο! Πήραν ακόμη και τα χρήματα που είχαν οι υπάλληλοι στις τσέπες τους

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Ακόμα και τα παγοδρόμια που έχουν στηθεί στη γιορτινή Αθήνα λόγω της εορταστικής περιόδου μπαίνουν πια στο στόχαστρο ληστρικών επιδρομών από συμμορίες κακοποιών!

Οι θρασύτατοι ληστές χτύπησαν τη νύχτα της Τρίτης σε ένα παγοδρόμιο

στην περιοχή του Ταύρου. Hταν λίγο μετά τις 23.00 και από το παγοδρόμιο στην οδό Πειραιώς έφευγαν μαζί με τους γονείς τους και οι τελευταίοι πιτσιρικάδες, που λίγο νωρίτερα διασκέδαζαν γλιστρώντας στον πάγο.

Οι εργαζόμενοι άρχισαν να ετοιμάζουν την πίστα για την επόμενη μέρα, ενώ οι υπάλληλοι στο ταμείο έκλειναν τη μηχανή συγκεντρώνοντας τις εισπράξεις της μέρας σε ένα συρτάρι.

Ξαφνικά, εισέβαλαν στο παγοδρόμιο δύο οπλοφόροι ντυμένοι στα μαύρα, οι οποίοι είχαν καλύψει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους φορώντας κράνη μοτοσικλέτας. Αμέσως ο ένας από αυτούς κινήθηκε με προτεταμένο το όπλο του προς το μέρος των υπαλλήλων που προετοίμαζαν την πίστα του πάγου, ενώ ο συνεργός του μπήκε στον χώρο του ταμείου και κόλλησε το πιστόλι του στο κεφάλι ενός εκ των υπαλλήλων ζητώντας του τις εισπράξεις!

Ολη την είσπραξη

Ο ληστής άρχισε να ψάχνει τα συρτάρια, αναζητώντας τα χρήματα, και άρπαξε όλη την είσπραξη, αλλά οι δύο μαυροφορεμένοι οπλοφόροι δεν αρκέστηκαν σε αυτά.
Αρπαξαν ακόμα και τα χρήματα που είχαν στις τσέπες τους οι υπάλληλοι και έπειτα βγήκαν τρέχοντας από το παγοδρόμιο, επιβιβάστηκαν σε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η ληστεία δεν κράτησε παρά μόνο λίγα λεπτά, καθώς φαίνεται πως οι ληστές είχαν μελετήσει πολύ καλά τις κινήσεις τους. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αμεση Δράση και σε σύντομο χρονικό διάστημα δύο ομάδες μοτοσικλετιστών της ΔΙΑΣ άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή του Ταύρου αναζητώντας τους δράστες, όμως οι έρευνες απέβησαν άκαρπες.

Η ληστεία στο παγοδρόμιο αποδεικνύει την έξαρση της λεγόμενης «μικρής εγκληματικότητας», καθώς πλέον όπου κινείται «ζεστό» χρήμα αποτελεί δυνάμει στόχο των ληστρικών συμμοριών.
Οι Αρχές διεξάγουν εκτενείς έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των αδίστακτων κακοποιών.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα