Μύλος με την «κλοπή της δεκαετίας»

18:05 4/1/2018 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖΜύλος με την «κλοπή της δεκαετίας»Πέμπτη, Ιανουάριος 4, 2018 - 18:05

❱❱ Δεν βγαίνει άκρη στην υπόθεση με την υποτιθέμενη «κλοπή της δεκαετίας» με θύματα δύο ηλικιωμένα αδέλφια, που κατήγγειλαν ότι άγνωστοι εισέβαλαν στο διαμέρισμά τους, στον Βόλο, και άρπαξαν ποσό «μαμούθ» σε μετρητά και λίρες!

Λίγες ώρες αφότου ο Γιώργος Δεληγεώργης κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι οι δράστες έκλεψαν 1.300.000 ευρώ και 400 χρυσές λίρες από ένα ομόλογο που είχε ρευστοποιήσει, ο αδελφός του Νίκος ανέτρεψε τα δεδομένα,

«κατεβάζοντας» τη λεία στα... 50.000 ευρώ!

«Το δικό μου δωμάτιο ήταν άθικτο, αλλά και πάλι δεν έχω χρήματα. Εγώ κυκλοφορώ συνήθως με 20-30 ευρώ στο πορτοφόλι μου. Τα χρήματα του Κοινωφελούς Ιδρύματος (σ.σ.: “Αφοί Δεληγεώργη”), του οποίου διαχειριστής είναι ο αδελφός μου, είναι σε τράπεζες. Δεν υπάρχουν ούτε εκατομμύρια ούτε λίρες στο διαμέρισμα. Ο ίδιος λέει ότι δεν έχει λίρες και πως είχε μόνο 50.000 ευρώ, τα οποία έκλεψαν από μια συρταριέρα» δήλωσε, επιμένοντας ότι δεν γνώριζε από πού προήλθε η διαρροή για τον αμύθητο θησαυρό.

Οι διαρρήκτες φαίνεται ότι παρακολουθούσαν εδώ και καιρό το διαμέρισμα και εκμεταλλεύτηκαν την απουσία των δύο αδελφών στην Αθήνα για τις γιορτές. Ετσι, παραβίασαν την κλειδαριά της κεντρικής πόρτας, άρπαξαν τα χρήματα, που ήταν κρυμμένα σε ένα δωμάτιο, και έφυγαν. Πάντως, η ιστορία είχε εξαρχής «σκιές», καθώς είναι αδύνατον να γίνει ρευστοποίηση ομολόγου για τόσο μεγάλο ποσό.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα