«Νιώθω τον τρόμο τους»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Νιώθω τον τρόμο τους»Τρίτη, Φεβρουάριος 16, 2016 - 16:37

Στην αντεπίθεση πέρασε ο Δηµήτρης Μελισσανίδης! Με γραπτή δήλωσή του διευκρίνισε ότι όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρµπι ΑΕΚ - Ολυµπιακός δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγµατικότητα, χαρακτηρίζοντας «δήθεν επεισόδιο» αυτό µε τον παρατηρητή διαιτησίας. Παράλληλα έκανε λόγο για απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της νίκης της ΑΕΚ.

«Παρακολουθώ

µε τεράστιο ενδιαφέρον την προσπάθεια µεταφοράς των εντυπώσεων από ένα ντέρµπι, το οποίο διεξήχθη -όπως όλοι οµολόγησαν- κάτω από τέλειες συνθήκες, σε ένα δήθεν επεισόδιό µου µε τον παρατηρητή διαιτησίας» τόνισε αρχικά ο αντιπρόεδρος της Δικέφαλος 1924, προσθέτοντας: «Επειδή αντιλαµβάνοµαι την απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της πανάξιας νίκης της αγαπηµένης µου οµάδας επί του Ολυµπιακού και την τεράστια δυσκολία των ανθρώπων του να αποδεχθούν το 50-50, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγµατικότητα τα παρατύπως αναγραφόµενα στο φύλλο αγώνα περί της φραστικής επίθεσης από εµένα στον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρµπι του περασµένου Σαββάτου. Η όλη µεθόδευση παραπέµπει στο σύστηµα που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι λυµαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ την αγωνία τους, νιώθω τον τρόµο τους! Να γνωρίζουν, όµως, ότι η µάχη εναντίον τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου µόλις ξεκίνησε και θα δοθεί µέχρι τέλους».

Οσον αφορά τα αγωνιστικά, ο Πογέτ είχε τετ α τετ µε τον Τζεµπούρ µετά το τέλος της προπόνησης και του εξήγησε τους λόγους της απόφασής του, που ήταν καθαρά αγωνιστικοί. Ξεκαθάρισε στον «τροµοκράτη» ότι
βρίσκεται στα πλάνα του, ζητώντας του να βρίσκεται σε εγρήγορση.

Keywords
Τυχαία Θέματα