Ο Ζουγανέλης «πυροβολεί» την («ξενόδουλη») Νάνα Μούσχουρη

SHOWBIZΟ Ζουγανέλης «πυροβολεί» την («ξενόδουλη») Νάνα ΜούσχουρηΤρίτη, Φεβρουάριος 16, 2016 - 16:14

Οταν πάρει φόρα ο Γιάννης Ζουγανέλης, καλύτερα να μη βρεθείς στο διάβα του. «Εξω από τα δόντια» τα είπε ο καλλιτέχνης στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» του ANT1 για τη Νάνα Μούσχουρη.

Η Espresso weekend

(το Σαββατοκύριακο 20/02) παρουσιάζει τον ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΦΛΟΥΖΕΛΗ
Εγώ δεν έχω βγάλει το σχολείο • 2 CD με 30 μεγάλα τραγούδια!
ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ «ESPRESSO WEEKEND»

Με αφορμή πρόσφατες δηλώσεις της δημοφιλούς ερμηνεύτριας -που ζει μόνιμα στη Γαλλία- σχετικά με τους Ελληνες και τη συμπεριφορά τους, η οποία κατά την άποψή της τους έφερε αντιμέτωπους με την οικονομική κρίση, ο πολυτάλαντος performer ξέχασε το... savoir vivre του.

«Η Νάνα ήταν ένα ξενόδουλο άτομο, έγινε ευρωβουλευτής, για να καρπωθεί η ίδια το όφελος και όχι η πατρίδα. Δεν ντρέπεται λιγάκι; Εμένα αυτή η γυναίκα δεν μου άρεσε ποτέ ως καλλιτέχνις, δεν μου είπε ποτέ τίποτα. Ουτε σαν αισθητική ή ως στάση, γιατί εγώ πιστεύω στον Ελληνα που ξέρει να υπερασπιστεί την πατρίδα του» ανέφερε ο Ζουγανέλης, ο οποίος οσονούπω θα εμφανιστεί στην παράσταση Βίκτωρ-Βικτώρια στο Pantheon Theater και συνέχισε το «στόλισμα» με τον ίδιο σκληρό τόνο:

«Εχει πει και άλλα αίσχη, ότι οι Ελληνες είναι απολίτιστοι. Οι Ελληνες έχουν πρόβλημα πολιτισμού, αλλά απολίτιστοι δεν είναι. Η Νάνα Μούσχουρη θα πρέπει να σεβαστεί αυτό που της έχει συμβεί, από την ελληνική μουσική καταρχάς, και να κοιτάξει να υπερασπιστεί την πατρίδα και όχι τον εαυτό της».

Keywords
Τυχαία Θέματα