Νίκη για τη θρυλική «Λολό»

ΚΟΣΜΟΣΝίκη για τη θρυλική «Λολό» Παρασκευή, Ιούλιος 11, 2014 - 15:47

Νικήτρια αλλά και πικραμένη αποχώρησε από τις δικαστικές αίθουσες η Τζίνα Λολομπρίτζιντα στο τέλος της αναπάντεχης δικαστικής διαμάχης με τον γιο της Μίλκο Σκόφιτς τζούνιορ. Η 87χρονη Ιταλίδα σταρ έπεισε τους δικαστές ότι τα 'χει 400 και δεν έχει ανάγκη από «τρίτο» διαχειριστή της περιουσίας και των υποθέσεών της, όπως είχε προσπαθήσει να τους αποδείξει ο μοναχογιός της προβάλλοντας το επιχείρημα ότι η διάσημη μητέρα του παρασύρεται τελευταία από πολύ νεότερους «μνηστήρες».
«Ο

γιος μου επιχείρησε να μου επιβάλουν οικονομικό διαχειριστή. Δεν είναι κακός, αλλά είναι θέμα χρημάτων» δήλωσε η Ιταλίδα ηθοποιός αποχωρώντας από το δικαστήριο, ενώ ο συνήγορός της συμπλήρωσε: «Παρά τη βαθιά πικρία που ένιωσε ως μάνα, η Τζίνα Λολομπρίτζιντα είχε πάντα εμπιστοσύνη στην κρίση των δικαστών».
Η 87χρονη σταρ ωστόσο παραδέχτηκε ότι η τελευταία σχέση της με τον Ισπανό toyboy Χαβιέ Ριγκάουι Ραφόλ, τον οποίο έσυρε πέρσι στα δικαστήρια για να αποδείξει ότι απώτερος σκοπός του ήταν να βάλει χέρι στην περιουσία της, ήταν ένα ολέθριο λάθος.

Αφροδίτη Ραυτοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα