Φινάλε με τους φίλους τους

SHOWBIZΦινάλε με τους φίλους τουςΠαρασκευή, Ιούλιος 11, 2014 - 15:38

Αυλαία ρίχνει σήμερα η εκπομπή «ΦΜ live», οπότε ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, πριν φύγουν για διακοπές, έβαλαν σκοπό να παιδέψουν λίγο ακόμη αγαπημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η ομάδα της πιο χαρούμενης παραγωγής του Star

ετοίμασε ένα αποχαιρετιστήριο βίντεο για τη σεζόν και «έστησε» τους φίλους της από το κέντρο της Αθήνας (Παλαιά Βουλή και Πύλη του Αδριανού) μέχρι την παραλιακή Βάρκιζα και τα γκλάμουρ ξενοδοχεία με τις πισίνες στο Κεφαλάρι.

«Καλό καλοκαίρι» θα πουν με τον δικό τους τρόπο στις 14.45 ο Γιώργος Καπουτζίδης, η Κατερίνα Καραβάτου, ο Αντώνης Λουδάρος, η Μαντώ Γαστεράτου, η Μπέττυ και η Ματθίλδη Μαγγίρα, η Ελεονώρα Μελέτη, η Τζένη Μπότση, η Νάντια Μπουλέ, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, ο Γιώργος Παράσχος, ο Παναγιώτης Πετράκης, ο Σταύρος Σβήγκος, η Τατιάνα Στεφανίδου, η Κατερίνα Στικούδη, η Μαίρη Συνατσάκη, η Βασιλική Τρουφάκου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και άλλοι.

Τον Σεπτέμβριο

Το επιτυχημένο τηλεοπτικό ζευγάρι του Star μάς δίνει ραντεβού τον Σεπτέμβριο, με το ίδιο πάντα κόνσεπτ, αλλά πριν μας ευχηθεί «καλά ταξίδια» θα τραγουδήσει στο πλατό με τους Freaky Fortune και τη Σοφία Αρβανίτη την κλασική επιτυχία «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια». Στο πλατό της εκπομπής θα βρίσκεται και ο Μικές, το αγαπημένο σκυλάκι της Μαρίας Μπακοδήμου.

Μαρία Ανδρέου

Keywords
Τυχαία Θέματα