Απίστευτο: Κρατούμενος κατάπιε ρολόι

ΡΕΠΟΡΤΑΖΑπίστευτο: Κρατούμενος κατάπιε ρολόιΠαρασκευή, Ιούλιος 11, 2014 - 15:19

Είναι από τα απίστευτα και όμως αληθινά... Κρατούμενος των φυλακών της Νέας Αλικαρνασσού, για άγνωστους ακόμη λόγους, αποφάσισε να καταπιεί ένα... ρολόι. Και βέβαια όχι κανένα μικρούλι, αλλά ένα ηλεκτρονικό τύπου Casio! Ομως τον έπιασαν οι πόνοι, με αποτέλεσμα οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να τον μεταφέρουν εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν ότι στο στομάχι του υπήρχε ένα ρολόι.
Αμέσως ο κρατούμενος εισήχθη

στο χειρουργείο και οι γαστρεντερολόγοι έπιασαν δουλειά για να τον απαλλάξουν από το ξένο σώμα. Τρεις ώρες μετά το ρολόι είχε αφαιρεθεί και ο κρατούμενος μεταφέρθηκε σε δωμάτιο του νοσοκομείου, όπου και παρέμεινε για λίγα 24ωρα. Επειτα πήρε ξανά τον δρόμο για τις φυλακές, με την ευχή να μην... ξαναφάει κάποιο αντικείμενο.
Σύμφωνα με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, δεν είναι η πρώτη φορά που κρατούμενοι καταπίνουν αντικείμενα. Εχει συμβεί να φάνε από σακουλάκια με ηρωίνη μέχρι καρφιά για διάφορους λόγους. Μέχρι και νυχοκόπτη έχουν αφαιρέσει από στομάχια κρατουμένων... Οσο για τα απορρυπαντικά, δεν προλαβαίνουν να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο για πλύση στομάχου!
Είναι όμως η πρώτη φορά που καταγράφεται περιστατικό με τρόφιμο ο οποίος αποφάσισε να καταπιεί ρολόι.


Γιούλη Σταρίδα

Keywords
Τυχαία Θέματα