Νέοι μπελάδες για τον πρώην AC/DC

ΚΟΣΜΟΣΝέοι μπελάδες για τον πρώην AC/DCΔευτέρα, Ιούλιος 20, 2015 - 17:11

Πάρτι με πόρνες στο σπίτι του απολάμβανε ο Φιλ Ραντ (φωτό), πρώην ντράμερ του συγκροτήματος AC/DC, όταν συνελήφθη πάλι, σε διάστημα μόλις δύο εβδομάδων αφότου του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών και απειλές δολοφονίας και του επιβλήθηκε κατ' οίκον περιορισμός. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Stuff.co.nz, ο 61χρονος ντράμερ συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου

στο σπίτι του στην Ταουράνγκα, στη Νέα Ζηλανδία.

Χθες ο δικηγόρος του Κρεγκ Τακ ανακοίνωσε τη σύλληψη του Φιλ Ραντ και ότι θα εμφανιστεί σήμερα, Δευτέρα, στο δικαστήριο. Δεν θέλησε ωστόσο να αναφερθεί σε λεπτομέρειες σχετικά με τον λόγο της σύλληψής του. Επίσης και η τοπική αστυνομία στο νησί Μπέι οφ Πλέντι, της Νέας Ζηλανδίας επισήμως δεν θέλησε να σχολιάσει τίποτα σχετικά με τα αίτια της σύλληψής του, επισημαίνοντας ότι μόνο μετά την ακροαματική διαδικασία θα προχωρήσει σε δημόσιες τοποθετήσεις.

Στις 9 Ιουλίου ο δικαστής Τόμας Ινγκραμ είχε αποφασίσει ότι ο κατ 'οίκον περιορισμός ήταν η πιο κατάλληλη τιμωρία για τον Ραντ, αλλά τον είχε ενημερώσει ότι θα είχε στενή παρακολούθηση και πως αν παρέβαινε τους όρους, το επόμενο βήμα για εκείνον ήταν η φυλάκιση.

Η καταδίκη του Φιλ Ραντ τον έθεσε αναγκαστικά εκτός της σύνθεσης του συγκροτήματος AC/DC, που πραγματοποιεί παγκόσμια περιοδεία, με χθεσινό σταθμό του τη Στοκχόλμη.

Keywords
Τυχαία Θέματα