Η Ανιστον απατούσε (;) τον Μπραντ Πιτ

ΚΟΣΜΟΣΗ Ανιστον απατούσε (;) τον Μπραντ ΠιτΔευτέρα, Ιούλιος 20, 2015 - 17:10

Σαν βόμβα μεγατόνων έσκασε η αποκάλυψη του πατέρα του Ματ Λε Μπλανκ, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Τζένιφερ Ανιστον είχε καυτή σχέση με τον τηλεοπτικό «Τζόι» όταν γύριζαν τη σειρά «Τα Φιλαράκια», και μάλιστα ενώ ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ.

Η πλευρά της ελληνικής καταγωγής πρωταγωνίστριας διέψευσε ωστόσο τους

ισχυρισμούς του Πολ Λε Μπλανκ, υποστηρίζοντας ότι δεν συνέβαινε ποτέ τίποτα ανάμεσα σ' εκείνη και τον συμπρωταγωνιστή της μόλις σταματούσαν να τραβούν οι κάμερες.

«Σχολίασα στο National Enquirer και αλλού ότι η ιστορία αυτή είναι 100% πλαστή. Η Τζένιφερ ποτέ δεν είχε σχέση ρομαντική ή σεξουαλική με τον Λε Μπλανκ» δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπός της. Το ζευγάρι, το οποίο στη δημοφιλή σειρά είχε τους ρόλους των Τζόι και Ρέιτσελ, ξεκίνησε «ειδύλλιο» μόνο στη μικρή οθόνη στο τέλος της ένατης σεζόν, τον Μάιο του 2003, και στην αρχή της δέκατης σεζόν.

Μιλώντας στο περιοδικό «Star» από το σπίτι του στο Κλιαργουότερ στη Φλόριντα, ο 78χρονος Λε Μπλανκ είχε ισχυριστεί ότι «ο Ματ είχε σχέση μ' ένα από τα κορίτσια, την Τζεν. Οι συναντήσεις τους φαίνεται ότι γίνονταν στα καμαρίνια. Μου το είχε πει ο Ματ όταν εκείνη ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ».

Ο πατέρας του ηθοποιού, που είναι αποξενωμένος από τον γιο του, δεν μπόρεσε να επιβεβαιώσει την ακριβή περίοδο της υποτιθέμενης σχέσης εκτός πλατό.

Η Τζένιφερ Ανιστον παντρεύτηκε τον Μπραντ Πιτ το 2000 και χώρισε το 2005, όταν εκείνος έκανε σχέση με την Αντζελίνα Τζολί. Ομως, και ο Ματ Λε Μπλανκ ήταν παντρεμένος με τη Μελίσα Μακ Νάιτ (ήταν μαζί από το 1997, παντρεύτηκαν το 2003 και χώρισαν το 2006).

ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΠΑΛΑΚΗ

Keywords
Τυχαία Θέματα