Νεκρή βρέθηκε στην Κρήτη η αγνοούμενη Γαλλίδα τουρίστρια, ψάχνουν τον σύζυγό της

ΡΕΠΟΡΤΑΖΝεκρή βρέθηκε στην Κρήτη η αγνοούμενη Γαλλίδα τουρίστρια, ψάχνουν τον σύζυγό τηςΔευτέρα, Αύγουστος 25, 2014 - 14:45

ΜΕ ΤΟΝ πιο τραγικό τρόπο έπεσε η αυλαία για την 62χρονη Γαλλίδα που αγνοούνταν μαζί με τον σύζυγό της από την Παρασκευή, στην ορεινή περιοχή των Σφακίων Χανίων.

Χθες, λίγα λεπτά μετά τις 11.00 το πρωί, τα σωστικά συνεργεία εντόπισαν νεκρή τη γυναίκα σε μονοπάτι που οδηγεί από το Λουτρό έως την Ανώπολη. Συγκεκριμένα, εντοπίστηκε από

διασώστες της ΕΜΑΚ σε απόσταση περίπου 400 μέτρων από το ορειβατικό μονοπάτι Ε4. Είχε τραύμα στο κεφάλι και πιθανολογείται πως ο θάνατός της επήλθε από πτώση, ωστόσο φως στα ακριβή αίτια θα ρίξει το πόρισμα της νεκροτομής που θα γίνει στη σορό της. O 64χρονος άνδρας δεν βρέθηκε μαζί με τη γυναίκα και τα σωστικά κλιμάκια συνεχίζουν την αναζήτηση για τον εντοπισμό του. Στην επιχείρηση που ξεκίνησε από τις 6.10 το πρωί της Κυριακής πέντε διαφορετικά κλιμάκια έψαχναν το ζευγάρι σε πέντε διαφορετικές διαδρομές.


Στην έρευνα συμμετείχαν οκτώ άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας από Χανιά και Βρύσες, δεκαέξι της ΕΜΑΚ, οκτώ αστυνομικοί του Τμήματος Αντιμετώπισης Εγκληματικότητας (ΤΑΕ) και έξι της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ), εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, καθώς και ντόπιοι που γνωρίζουν καλύτερα τα μονοπάτια και τα «μυστικά» περάσματα της περιοχής. Τα ίχνη του ζευγαριού είχαν χαθεί το απόγευμα της Παρασκευής, όταν εκείνο έφυγε από το κατάλυμα στο οποίο διέμενε, προκειμένου να κάνει πεζοπορία στην περιοχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα