Επιστολή-βόμβα σε Παπούλια

ΠΟΛΙΤΙΚΗΕπιστολή-βόμβα σε ΠαπούλιαΔευτέρα, Αύγουστος 25, 2014 - 13:52

Υπόμνημα-καταπέλτης για την ανέγερση τζαμιού στον Βοτανικό, τη λαθρομετανάστευση και το αντιρατσιστικό κατέθεσαν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον πρωθυπουργό και τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης 40 ακαδημαϊκοί.

Στη μακροσκελή επιστολή τους οι 40 επιστήμονες τονίζουν ότι η απόφαση για την ανέγερση του τεμένους στον Βοτανικό πρέπει να επανεξεταστεί, διότι «οξύνει το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, επιβραβεύοντας την παρανομία, και δημιουργεί τεράστια προβλήματα ασφάλειας και κοινωνικής συνοχής στη χώρα μας».

Παράλληλα,

υπογραμμίζουν ότι το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, όπως έχει, περιορίζει τα δικαιώματα των Ελλήνων, όπως είναι η ελευθερία του λόγου, και γίνεται κίνητρο που ευνοεί τη λαθρομετανάστευση.

Παραθέτουμε τα σημαντικότερα αποσπάσματα από την επιστολή:

Για το τζαμί

«Με την παρουσία του τεμένους ο Βοτανικός διατρέχει τον κίνδυνο να μετατραπεί σε ένα γκέτο ανέργων παράνομων μουσουλμάνων μεταναστών» Και σε άλλο σημείο: «Σημειώνεται ότι: α) η περιοχή του χώρου λατρείας για τους μουσουλμάνους αποτελεί και ιδιοκτησία τους, βάσει του ιερού τους βιβλίου, κάτι που συνεπάγεται ιδιοκτησία ελληνικού εδάφους από παρανόμως ευρισκομένους σε αυτό αλλοδαπούς, β) εκ των πραγμάτων η περιοχή του τζαμιού αποτελεί χώρο ασύλου που ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί για παράνομες πράξεις. Το Ισλάμ διαιρείται σε πολυάριθμες σέκτες (σουνίτες, σιίτες, αλεβίτες κ.λπ.), κάποιες από τις οποίες βρίσκονται σε αιματηρή αντιπαράθεση εδώ και αιώνες. Ποιους από όλους θα εξυπηρετεί το τέμενος στον Βοτανικό;»

Λαθρομετανάστες

«Η ανεξέλεγκτη εισροή αλλοεθνών στο έδαφος μιας χώρας είναι παράνομος εποικισμός, συνιστά έγκλημα εθνοκτονίας συντελούμενο κατά κανόνα υπό ανώμαλες συνθήκες πολέμου, και απαγορευόμενο από το διεθνές δίκαιο (Αρθρο 8.2.β.viii του Καταστατικού του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου). Παράνομος μουσουλμανικός εποικισμός είναι ακριβώς αυτό που συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Ελλάδα: και οι έποικοι, αντί να απελαθούν, όπως διατάσσουν οι νόμοι, εδραιώνονται και απαιτούν. Το δε μέλλον διαγράφεται δυσοίωνο, καθώς εκατομμύρια παράνομοι αλλοδαποί βρίσκονται ήδη στη χώρα, ενώ οι νέες αφίξεις παρουσιάζουν υψηλό ρυθμό αύξησης ιδιαίτερα από μουσουλμανικές χώρες. Μια χώρα που μαστίζεται από ανεργία της τάξεως του 27% και παραπαίει στο χείλος της χρεοκοπίας όχι μόνο δεν έχει ανάγκη από μετανάστες αλλά δεν μπορεί να τους προσφέρει, και περισσότερο σε λαθρομετανάστες, ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης, αφού δεν μπορεί να τις παράσχει και σε μεγάλο ποσοστό των πολιτών της».

Για το αντιρατσιστικό

«Με το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο, το οποίο έχει ήδη κριθεί αντισυνταγματικό από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, επιβάλλεται στους Ελληνες η φίμωση της ελευθερίας του λόγου (που είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας)».

Κώστας Ζαφειρίου

Keywords
Τυχαία Θέματα