Νεκρή έφηβη, όμηρος απαγωγής στη Γερμανία

ΚΟΣΜΟΣ Νεκρή έφηβη, όμηρος απαγωγής στη ΓερμανίαΤετάρτη, Αύγουστος 19, 2015 - 13:55

Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση απαγωγής της έφηβης κόρης πλούσιου επιχειρηματία στη Γερμανία. Η 17χρονη Ανελί Μαρί Ρ. είχε βγάλει τον σκύλο της για την πρωινή βόλτα του την περασμένη Πέμπτη, όταν δέχτηκε επίθεση από αγνώστους στην πόλη Μέισεν, οι οποίοι αφού τη μετέφεραν σε άγνωστη τοποθεσία, ήρθαν σε επικοινωνία με την οικογένειά της ζητώντας λύτρα ύψους 1.000.000 ευρώ.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας, των

οποίων το όνομα δεν δόθηκε στη δημοσιότητα, εκλιπαρούσαν τους απαγωγείς για τη ζωή της και υπόσχονταν ότι θα τους έδιναν ό,τι ήθελαν. «Οι απαγωγείς πρέπει να γνωρίζουν ότι θα ικανοποιήσουμε τις απαιτήσεις τους για να μπορέσουμε να πάρουμε σύντομα και πάλι το παιδί μας αγκαλιά» ανέφερε χαρακτηριστικά η ανοιχτή επιστολή που απηύθυναν οι γονείς στους απαγωγείς.

Παρ' όλα αυτά, τη Δευτέρα η αστυνομία εντόπισε σε μια φάρμα σε χωριό κοντά στη Δρέσδη το πτώμα νεαρής γυναίκας που, όπως διαπιστώθηκε, ανήκε τελικά στη 17χρονη. Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκε η σύλληψη δύο ανδρών έπειτα από εφόδους που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στη Δρέσδη και σε μια πόλη της Βαυαρίας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των γερμανικών εφημερίδων, ο ένας είναι 39 ετών και άνεργος, ενώ ο άλλος, 61χρονος μεταλλουργός. Τον περασμένο Ιούνιο, γκάνγκστερ απήγαγαν τον ανάπηρο 50χρονο γιο του Ραινχόλτ Βιρθ, του δισεκατομμυριούχου βιομηχάνου στη Γερμανία, ζητώντας λύτρα ύψους περίπου 2.000.000 ευρώ. Ωστόσο δεν άντεξαν το στρες του εγχειρήματός τους και τον άφησαν ελεύθερο.

Keywords
Τυχαία Θέματα