Μυστικός γάμος (;) και επενδύσεις με κουφέτα!

SHOWBIZΜυστικός γάμος (;) και επενδύσεις με κουφέτα!Κυριακή, Ιούνιος 22, 2014 - 13:00

ΑΧΡΗΣΤΗ, σας λέω άχρηστη! Δεν κατάφερα να διασταυρώσω και να επαληθεύσω -παρά τις φιλότιμες προσπάθειές μου- τη φήμη που κυκλοφορεί απ' άκρου εις άκρον της πόλης περί γάμου Μπουτάρη με την Αυστριακή αγαπημένη του (που, ειρήσθω εν παρόδω, καθόλου δεν με αρέσει με τα κόκκινα, κοντά μαλλιά - καλύτερη ήταν με τις ανταύγειες). Πάντως, βοά η πόλη πως λίγο μετά τις εκλογές, σε στενό κύκλο και φυσικά με πολιτικό γάμο ο δήμαρχος νυμφεύθηκε. Μέχρι

νεωτέρας, λοιπόν, ας ζήσουμε με τη ρομαντική εκδοχή της φήμης, που έκανε και την Τζέλα να ελπίζει σε έναν ακόμη σιτεμένο υμέναιο...

ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ και να ευτυχήσουν, με αιφνιδιάζει με σπάνιας καλοσύνης έκφραση η επιστήθια οχιά! Οχι σαν τον άλλον που το έχει το κορίτσι αστεφάνωτο εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια! Να χωρίσει από την κάργια και να το παντρευτεί επισήμως! Είπα κι εγώ, κάπου το πήγαινε, η μουχρίτσα. Ο πασίγνωστος επενδυτής και επιχειρηματίας βέβαια κωλύεται να αποκαταστήσει με γάμο την όμορφη, πολύ νεότερή του πολιτικό, γιατί απλώς... είναι πολλά τα λεφτά Αρη, που έλεγε και ο Σπύρος Καλογήρου. Δεν ξέρω τι δίκαιο οικογενειακό ισχύει στη χώρα από την οποία μας ήρθε, αλλά σίγουρα θα του πάρει τα λευκά μαλλιά της κεφαλής του η νόμιμη σύζυγος. Ωστόσο τη νεαρά (ε, όχι και τόσο, σαρανταρίζει και αυτή οσονούπω) τη φροντίζει και τη στηρίζει ποικιλοτρόπως... να μην ακούσω παράπονο. Τι αργομισθίας μηνιαίο κονδύλιο της έκοψε σε μία από τις επιχειρήσεις του, τι ψήφους τής εξασφάλισε στις εκλογές, τι δωράκια δε της κάνει.

ΔΕΝ πειράζει να είναι παντρεμένος ο άνθρωπος, αρκεί να μην είναι σπαγκοραμμένος, ρίχνει έναν ακόμη αφορισμό η Τζελίτσα και κάνω αυτόματο συνειρμό με τη δημοφιλή τραγουδίστρια με το λουλουδιασμένο όνομα και χωρίς επίθετο, που μόλις πρόσθεσα στη λίστα των Σκρουτζ! Η αοιδός δεν φείδεται ενθουσιαστικών σχολίων προς κάθε επαγγελματία με τον οποίο συναλλάσσεται, τα «ευχαριστώ» πέφτουν βροχή, τα χαμόγελα, τα σκέρτσα και οι γαλιφιές περισσεύουν, αλλά το χεράκι της με το μόνιμο μανικιούρ δεν το βάζει στην τσεπούλα να δώσει κανένα φιλοδώρημα. Είναι προφανώς οπαδός της παροιμίας «ο λόγος σου με χόρτασε και τα ευρώ σου κράτα»!

ΣΤΟ μεταξύ, μπορεί να μας κατηγορούν ως έθνος και ως πόλη για άφιλους, αλλά τα νέα που έρχονται από Αθήνα με παρηγορούν για το αντίθετο. Αιτία λέει της υποβολής παραίτησης του Αρη Καβατζίκη από το πάνελ του πρωινάδικου ήταν οι υποτιμητικές παρατηρήσεις του host Πέτρου Κωστόπουλου κατά γνωστού ηθοποιού και συζύγου Θεσσαλονικιάς παρουσιάστριας και επί μακρόν στενής φίλης του πανελίστα. Μία τα άκουσε, δεν μίλησε, δύο τα άκουσε, δεν είπε λέξη, ε, την τρίτη και φαρμακερή ο Αρης ξεσπάθωσε.

Χαμένοι στη μεξικανική γοητεία

Το «Μακεδονία Palace» και κυρίως ο χώρος γύρω από την πισίνα του ξενοδοχείου μετατράπηκε σε Κανκούν ή Ακαπούλκο, πάντως σε κάτι από Μεξικό, αφού το fashion show του Ηρακλή Πάντσιου είχε θέμα «Lost in Mexico». Τα floral αέρινα σύνολα και τα μοντέρνα μαγιό του σχεδιαστή έμοιαζαν με προέκταση της latin μουσικής του DJ Γιώργου Τσακιρόπουλου. Τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν άλλη μία φορά στο Κοινωνικό Παντοπωλείο «ΜΑΖΙ - Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα».

Τζωρτζίνα Μεταξά

Keywords
Τυχαία Θέματα