Μια «καυτή» κατάσκοπος

ΑΘΛΗΤΙΚΑΜια «καυτή» κατάσκοποςΤετάρτη, Ιούνιος 11, 2014 - 17:12

Ανέβηκε ο υδράργυρος στις προπονήσεις της εθνικής ομάδας. Δεν ήταν πάντως λόγω... ζέστης. Η «καυτή» παρουσιάστρια του καναλιού RCN Μελίσα Μαρτίνες μαγνήτισε όλα τα βλέμματα με την παρουσία της στο γήπεδο όπου προετοιμάζεται το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Οπως έγινε γνωστό, έχει επιφορτιστεί το ρεπορτάζ της Εθνικής μας και ακολουθεί σχεδόν παντού τον Φερνάντο Σάντος και τους διεθνείς. Μην ξεχνάμε ότι η Κολομβία αποτελεί τον πρώτο αντίπαλο της χώρας μας στο Μουντιάλ. Αρα, το ενδιαφέρον είναι μεγάλο από την πλευρά των Λατινοαμερικάνων.

Η εντυπωσιακή Μελίσα εργάζεται ως παρουσιάστρια για το δελτίο του καναλιού RCN και με τον επαγγελματισμό της έχει καταφέρει να κερδίσει τον θαυμασμό και την αναγνώριση των συναδέλφων της. Με το μικρόφωνο στο χέρι και το τηλεοπτικό συνεργείο να την ακολουθεί κατά πόδας, καταγράφει εικόνες και αντιδράσεις από την παρουσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Πάντως, ο Σάντος δεν φαίνεται να έχει φόβους για... κατασκοπία και δεν έχει ζητήσει να είναι «κλειστές» οι προπονήσεις της Εθνικής μας.

Οι Βραζιλιάνοι φίλαθλοι άλλωστε έχουν δείξει μεγάλη συμπάθεια στη χώρα μας και στους διεθνείς ποδοσφαιριστές. Σε αντίθεση με την αντιμετώπιση που έχουν άλλα εθνικά συγκροτήματα (π.χ. η Ισπανία), ο κόσμος έχει υποδεχτεί με θέρμη την Εθνική μας. Στις προπονήσεις δίνουν το «παρών» μικροί και μεγάλοι φίλαθλοι και ενθαρρύνουν με πλακάτ, ελληνικές σημαίες και τραγούδια τους διεθνείς μας. Αλλά και στο ξενοδοχείο υπήρξαν ανάλογες εκδηλώσεις. Οι Αρχές του Αρακαζού φρόντισαν να διοργανώσουν ένα μικρό event προκειμένου να καλωσορίσουν την Εθνική μας με μουσική, τοπικούς χορούς (καποέιρα) και διάφορα αναμνηστικά δώρα.

Χρήστος Τέλιος

Keywords
Τυχαία Θέματα