Η επιστροφή του «ασώτου»

ΑΘΛΗΤΙΚΑΗ επιστροφή του «ασώτου»Τετάρτη, Ιούνιος 11, 2014 - 17:08

Επιστροφή στο «σπίτι» για τον Στέλιο Μανωλά. Μπορεί ο παλαίμαχος του «Δικεφάλου» να βρέθηκε εκτός της «κιτρινόμαυρης» οικογένειας πριν από δύο χρόνια, αλλά πλέον θα έχει ξανά θέση σε αυτήν. Αναλαμβάνει την ομάδα Κ-20 της Ενωσης (θα συσταθεί τις επόμενες ημέρες) και θα είναι το τρίτο πόστο από το οποίο θα υπηρετήσει την ΑΕΚ, καθώς στο παρελθόν είχε υπάρξει εκτός από ποδοσφαιριστής της (για περισσότερο από 20 χρόνια) και τεχνικός διευθυντής της.

Η νέα

του επιστροφή ανακοινώθηκε επίσημα και είναι κατά πολύ έργο του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Σερβοέλληνας νυν εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου ήταν εκείνος που επέμενε για την άφιξη του Στέλιου στα Σπάτα. Του έχει απεριόριστη εμπιστοσύνη, ιδιαίτερα στο να εργάζεται σε ομάδες μικρών ηλικιών. Τα τελευταία πέντε χρόνια οι δυο τους κάνουν πολλή παρέα (είναι γείτονες και στον Διόνυσο) έχοντας από κοντά τους και τον Λάκη Νικολάου. Το τρίο είναι αχώριστο, ενώ ο Μπάγεβιτς από πέρσι να είχε εισηγηθεί την επιστροφή και του Μανωλά στη νέα αρχή του «Δικεφάλου».

Το ραντεβού

Δεν ήταν άλλωστε τυχαίο το ραντεβού που πραγματοποίησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον Στέλιο πριν από την έναρξη της περιόδου στη Γ' Εθνική. Από κοινού οι δύο άνδρες σε εκείνη τους τη συνάντηση έκριναν πως οι συνθήκες δεν είχαν ωριμάσει ακόμα στον σύλλογο για τον γυρισμό του κι έτσι οι εξελίξεις μπήκαν στο ψυγείο. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την αρνητική στάση του κόσμου της Ενωσης, που είχε απογοητευτεί από το ντιλ του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μανωλά. Παρ' ότι ο Στέλιος επέμενε πως δεν είχε συμμετοχή στην απόφαση του ανιψιού του, οι οπαδοί του «Δικεφάλου» συνέδεαν τα δύο πρόσωπα και τα διέγραψαν από την «κιτρινόμαυρη» οικογένεια.

Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε και το «παγωμένο» καλωσόρισμα χθες. Τα σχόλια που αναρτήθηκαν σε μπλογκ, σάιτ και σόσιαλ μίντια μόνο ευχάριστα δεν ήταν, με τον κόσμο της ΑΕΚ (στην πλειονότητά του) να δείχνει πως δεν ενθουσιάστηκε με αυτή την επιστροφή. Παρ' όλα αυτά η διοίκηση πιστεύει πολύ στον Μανωλά και στηρίζει την επιλογή της, έστω κι αν γνώριζε εκ των προτέρων ότι πολύς κόσμος θα δυσαρεστούνταν με αυτόν τον γυρισμό.

Ο Μανωλάς έχει θητεύσει προπονητικά στην Εθνική Ελπίδων, ενώ την περσινή σεζόν ήταν στον πάγκο της Νίκης Βόλο

Γιάννης Μαραζιώτης

Keywords
Τυχαία Θέματα