Μια designer με οικολογική συνείδηση!

SHOWBIZΜια designer με οικολογική συνείδηση!Πέμπτη, Απρίλιος 24, 2014 - 13:36

Φέρει εις πέρας επιτυχημένα οποίο επαγγελματικό project κι αν αναλάβει, πάνω απ' όλα όμως έχει οικολογική συνείδηση. Η σχεδιάστρια μόδας και πρώην τραγουδίστρια Λώρα Δημόγλου πριν από λίγες ημέρες βρέθηκε στη Γλυφάδα, μαζί με την ομάδα που καθάριζε τον βυθό και την παραλία, αναλαμβάνοντας αυτή τη φορά χρέη φωτογράφου. Τα μέλη του team που βούτηξε για να καθαρίσει την υδάτινη περιοχή ζήτησε από την designer

να απαθανατίσει με τον φακό της μοναδικά στιγμιότυπα, ενώ κι εκείνη βοήθησε στο να αλλάξει όψη η ακτή. Στο πλευρό της είχε ανθρώπους κάθε ηλικίας, από προσκόπους μέχρι ηλικιωμένους που θέλησαν να δουν την παράκτια περιοχή της Γλυφάδας καθαρή και έτοιμη να τους υποδεχτεί το καλοκαίρι.

Υστερα από δεκαπέντε χρόνια συνεργασίας με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, από τη Δούκισσα μέχρι τον Σταμάτη Γονίδη και τον Πάνο Κιάμο, η ατίθαση Πειραιώτισσα γύρισε σελίδα στη ζωή της και την τελευταία τετραετία ασχολείται με την υψηλή ραπτική, δημιουργώντας το δικό της lebel, το Lora D. Ηδη μυημένη στα μυστικά αυτής της λειτουργικής τέχνης από τη μητέρα της Μαρία, η οποία σχεδίαζε κι έραβε μοναδικά ρούχα τόσο για τις γυναίκες που εμπιστεύονταν το ταλέντο της όσο και για την οικογένειά της, βίωσε τη μοναδική αίσθηση του ρούχου που ράβεται αποκλειστικά για συγκεκριμένο άτομο. Επίσης, η Αιγυπτιώτισσα αδερφή της γιαγιάς της, η Αιμιλία, έφτιαχνε δημιουργίες στο παλάτι του Φαρούκ.

Η Λώρα έχει κάνει τη δική της πορεία στον χώρο της μόδας και μάλιστα η δουλειά της φιλοξενήθηκε σε περιοδικά της Αμερικής, αλλά και στην ιταλική «Vogue». Ανάμεσα στις επώνυμες πελάτισσές της συγκαταλέγονται οι Νίνα Λοτσάρη, Ελενα Γκρέκου (έχει βραβευτεί ως η πιο καλοντυμένη τραγουδίστρια πίστας), Μαρία Ματσούκα, Ζενίλντα και πολλές άλλες. Η Λώρα είχε επιμεληθεί και το styling της Μπέττυς Κουράκου στα 10th Models Awards 2013 και τότε το μελαχρινό κορίτσι είχε βραβευτεί ως το «καλύτερο μοντέλο με διεθνή καριέρα».

Τεριάννα Παππά

Λώρα ΔημόγλουΓλυφάδαLora D
Keywords
Τυχαία Θέματα