Ο Θρύλος κάρφωσε (71-62) τη «βασίλισσα»

ΑΘΛΗΤΙΚΑΟ Θρύλος κάρφωσε (71-62) τη «βασίλισσα»Πέμπτη, Απρίλιος 24, 2014 - 12:37

Ο Ολυμπιακός πέτυχε χθες βράδυ μεγάλη νίκη επί της Ρεάλ με ηγέτη τον Ντάνστον, έφερε τη σειρά των αγώνων πάλι στη Μαδρίτη ισοφαρίζοντας σε 2-2 και αύριο βράδυ θα διεκδικήσει την πρόκριση στο Final 4 μέσα στην έδρα της «βασίλισσας». Με όπλο την άμυνα αλλά και με καθαρό μυαλό στο 4ο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν τις λύσεις, που τους οδήγησαν στο τελικό 71-62.

Ξεκίνησαν το ματς με αρκετή

αστοχία έξω από τη γραμμή των 6.25 μ., όμως οι Παπαπέτρου και Πρίντεζης κράτησαν τον Ολυμπιακό μέσα στο παιχνίδι στο α' δεκάλεπτο (15-16) και του έδωσαν προβάδισμα εφτά πόντων με τη λήξη του ημιχρόνου (37-30).

Στην τρίτη περίοδο οι γηπεδούχοι συντήρησαν τη διαφορά, αλλά στο τελευταίο λεπτό η Ρεάλ με τον Μπουρούση κάτω από το καλάθι και τρίποντο του Φερνάντες οδήγησε το ματς σε ισχνή διαφορά στο 30' (49-48). Στο κρίσιμο τελευταίο κομμάτι του παιχνιδιού «μίλησε» ωστόσο η κλάση των Σπανούλη και Ντάνστον (φωτό), που πέτυχαν καθοριστικά καλάθια και αποκατέστησαν την τάξη.

* Αποδίδοντας εξαιρετικό μπάσκετ στο τελευταίο δεκάλεπτο η Μακάμπι νίκησε το Μιλάνο με 86-66, κάνοντας το 3-1 και έγινε η δεύτερη ομάδα (μετά την Μπαρτσελόνα) που προκρίθηκε στο Final 4. Εντεκα πόντους σημείωσε ο Σχορτσανίτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα