«Μενού» επιτυχίας

TV GOSSIP«Μενού» επιτυχίαςΠέμπτη, Δεκέμβριος 17, 2015 - 21:14

Οταν ο σεφ Βασίλης Καλλίδης συνάντησε τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος! Η κοινή τους αγάπη για τις σαλάτες και τα κεφτεδάκια έδεσε τη σχέση τους, η οποία αναπτύχθηκε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς «Το σόι σου».

Ο δημοφιλής σεφ πήρε μέρος ως γκεστ στο επεισόδιο με τίτλο «Σεμινάριο για γερά νεύρα», που θα προβληθεί αύριο

στις 21.00 στον Alpha.

Ο στενός συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη, που την κάνει καθημερινά να βγάζει επιφωνήματα ευχαρίστησης πάνω από τις κατσαρόλες του, πρόσθεσε στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του και μία ακόμη, η οποία τον γέμισε με τεράστια χαρά. Ευχαριστήθηκε μάλιστα τόσο πολύ τη διαδικασία, που την επόμενη εβδομάδα σκοπεύει να επισκεφθεί και πάλι το πλατό του σίριαλ για να ετοιμάσει κεφτεδάκια και άλλα εδέσματα, ώστε να πει με αυτόν τον τρόπο ένα μεγάλο ευχαριστώ και να ευχηθεί στους πρωταγωνιστές, οι οποίοι τον αγκάλιασαν.

Η πρόταση

«Ολα ξεκίνησαν το καλοκαίρι, όταν στελέχη του Alpha μού είπαν σ' ένα τραπέζι, όπου τους έλεγα διάφορα αστεία και έκανα πλάκα, ότι θα μπορούσα κάλλιστα να γίνω ηθοποιός, γιατί έχω το ταμπεραμέντο. Εγώ τους απάντησα όμως ότι όπως εγώ δεν θέλω οι μάγειρες να βαφτίζονται σεφ, έτσι και οι σεφ δεν έχουν καμία σχέση με την υποκριτική. Να όμως που οι υπεύθυνοι δεν ξέχασαν το χιούμορ μου και με πήραν τηλέφωνο για να μου προτείνουν μια ειδική συμμετοχή στο σίριαλ "Το σόι σου". Δέχθηκα τελικά, αλλά όταν πήγα στο στούντιο και κλήθηκα να παίξω σε δεκάδες σκηνές με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου, η οποία καλλιτεχνικά είναι μια έκρηξη μεγατόνων, το άγχος με κατέβαλε» λέει στην «Espresso» ο σεφ. Και συμπληρώνει: «Η Μίρκα ήρθε δίπλα μου, άρχισε να μου λέει πόσο της αρέσουν οι σαλάτες, τα βραστά λαχανικά, τα κεφτεδάκια. Αυτό ήταν! "Λύθηκα"! Σιγοντάριζε και η Βάσω Λασκαράκη, και μου πήρε όλο το στρες και τον φόβο».

Σύμφωνα με το σενάριο, η Αλεξάνδρα Τριανταφύλλου (Μίρκα Παπακωνσταντίνου) κερδίζει σε ένα φιλανθρωπικό γκαλά ένα μονοήμερο σεμινάριο μαγειρικής με τον Βασίλη Καλλίδη, αλλά τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως θα τα περίμενε κανείς. Το σπίτι των Τριαντάφυλλων χωρίζεται στα δύο, σε έναν ιδιότυπο διαγωνισμό μαγειρικής, με μήλον της έριδος ένα... γιουβετσάκι.

Keywords
Τυχαία Θέματα