Συγκίνηση με το διπλό «Πακέτο»

TV GOSSIPΣυγκίνηση με το διπλό «Πακέτο»Πέμπτη, Δεκέμβριος 17, 2015 - 21:09

Λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανοίγει μαζί μας τα «πακέτα» δύο ανθρώπων, που όνειρό τους είναι να συναντήσουν τις οικογένειές τους. Απόψε στις 21.50, στον Alpha, η εκπομπή «Πάμε πακέτο» εστιάζει πάνω στην Κλαούντια, η οποία ταξιδεύει από τη Γερμανία με σκοπό να εντοπίσει τον Ελληνα πατέρα της ή κάποιο από τα αδέλφια της. Μια ελπίδα που τρέφει

από τα 8 της χρόνια, όταν πέθανε η μητέρα της, εξαιτίας του αλκοόλ.

Η ίδια μεγάλωσε με τον πατριό της και η συμβίωσή τους μόνο ρόδινη δεν ήταν. Τα ψυχικά τραύματα πολλά. Πάντα περίμενε τον πραγματικό πατέρα της για να τη σώσει. Η Κλαούντια μόλις το περασμένο καλοκαίρι πληροφορείται για πρώτη φορά το όνομα του Ελληνα πατέρα της.

Αρχίζει λοιπόν την έρευνα και ζητά τη βοήθεια της εκπομπής. Πώς θα αισθανθεί όταν ενημερωθεί ότι πέντε αδέλφια, τα οποία αγνοούσαν την ύπαρξή της, την περιμένουν στην Ελλάδα; Πώς θα διαχειριστούν εκείνα το σοκ της αποκάλυψης;

Υιοθετημένος

Στο δεύτερο πακέτο ο 36χρονος Πέτρος είχε περάσει την έ τώρα ζωή του προσέχοντας και φροντίζοντας τη μητέρα του που ήταν καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο. Οταν εκείνη έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, άλλαξε άρδην η καθημερινότητά του. Ωσπου το περασμένο καλοκαίρι πήρε ένα τηλεφώνημα, το οποίο τον συντάραξε. Κάποιος του είπε ότι είναι υιοθετημένος και μάλιστα παράνομα.

Τώρα ελπίζει να βρει τη βιολογική μητέρα του ή κάποια από τα αδέλφια του. Η έρευνα της εκπομπής έφερε απροσδόκητα αποτελέσματα, αφού βρέθηκε ο παραλήπτης του πακέτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα