Με γούρι τη σημαία στα Μις Υφήλιος

SHOWBIZΜε δικά της έξοδα στο Λας Βέγκας η Σταρ Ελλάς 2015 Μικαέλα ΦωτιάδηΜε γούρι τη σημαία στα Μις ΥφήλιοςΠέμπτη, Δεκέμβριος 17, 2015 - 19:14

Εχοντας τον σύντροφό της στο πλευρό της και μια ελληνική σημαία για γούρι, η Μικαέλα Φωτιάδη έδωσε χθες το βράδυ την πρώτη μεγάλη μάχη για την κατάκτηση του πολυπόθητου στέμματος της Μις Υφήλιος 2015.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΗΛΙΑ

ΜΑΡΑΒΕΓΙΑ

Ο ημιτελικός του διεθνούς διαγωνισμού ομορφιάς πραγματοποιήθηκε στο Λας Βέγκας, με τις 80 υποψήφιες απ' όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό μπροστά στα μέλη της κριτικής επιτροπής, που καλούνται τώρα να επιλέξουν τις 15 φιναλίστ. Τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν το βράδυ της Κυριακής, στην αρχή του φαντασμαγορικού τελικού της φετινής διοργάνωσης, απ' όπου θα προκύψει η εκλογή της ωραιότερης γυναίκας της υφηλίου.

Λίγες ώρες πριν ριχτεί στην... αρένα με τις όμορφες η Σταρ Ελλάς 2015 μίλησε στην «Espresso» και έδωσε την υπόσχεση να κάνει το καλύτερο για την πατρίδα της. «Το γούρι μου είναι η ελληνική σημαία, που την κρατάω με δύναμη και περηφάνια» μας είπε στην αρχή της κουβέντας μας. Οι δύο εβδομάδες που βρίσκεται ήδη στην άλλη μεριά του Ατλαντικού για την προετοιμασία του διαγωνισμού κύλησαν σαν νερό.

«Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι το πολύ καλό κλίμα που αναπτύχθηκε αμέσως ανάμεσα στις διαγωνιζόμενες. Παρά το γεγονός ότι είμαστε αντίπαλες, επί της ουσίας περνάμε πολύ καλά μεταξύ μας. Το καθημερινό μου πρόγραμμα στο Λας Βέγκας όλο αυτό το διάστημα είναι πολύ συγκεκριμένο. Ξυπνάω κάνοντας αυτά που αγαπώ: γυμναστική, φωτογραφίσεις, συνεντεύξεις και βέβαια προετοιμασία για τον τελικό της Κυριακής, δηλαδή χορό και πασαρέλα. Κουράζομαι αρκετά, αλλά ζω το όνειρό μου» αναφέρει η Μικαέλα συμπληρώνοντας ότι το βράδυ της 20ής Δεκεμβρίου θα εμφανιστεί επί σκηνής με αυτοπεποίθηση. Οσο για το φόρεμά της; «Θα είναι έκπληξη» λέει χαρακτηριστικά.

Κάποιον συνεργάτη

Να σημειωθεί ότι η Μικαέλα καταβάλλει μόνη της κάθε δυνατή προσπάθεια να διακριθεί στα διεθνή καλλιστεία, αφού τα οικονομικά της διοργάνωσης, λόγω της κρίσης, δεν της επέτρεψαν να έχει μαζί της κάποιον συνεργάτη, όπως οι περισσότερες φιναλίστ. Παρ' όλα αυτά έχει σπεύσει στο πλευρό της (με δικά του έξοδα!) ο αγαπημένος της Γιάννης Μπορμπόκης. «Ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου μετά τον μπαμπά μου», όπως τον χαρακτηρίζει η ίδια.

Η ατάκα της για την οικονομική κρίση!

Στο πλαίσιο της πιο κρίσιμης συνέντευξης που παραχώρησαν πριν από μερικές μέρες όλες οι φιναλίστ στα μέλη της κριτικής επιτροπής του διαγωνισμού, η Μικαέλα Φωτιάδη ρωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για την οικονομική κρίση στη χώρα μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Ελληνες. «Τους απάντησα μέσα από την καρδιά μου ότι δεν υπάρχει πρόβλημα χωρίς λύση. Τους είπα ότι με στενοχωρεί αυτό που γίνεται, ενώ τόνισα πως δεν επιτρέπεται σε κανέναν να εκφράζεται άσχημα για τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία και τη φιλοσοφία. Μιλώντας περισσότερο για την ομορφιά της Ελλάδας, εννοείται πως αναφέρθηκα εκτενώς στο νησί όπου μεγάλωσα, την Κρήτη, και συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα, που μου λείπει πολύ» δήλωσε στην «Espresso» η Σταρ Ελλάς 2015.

Keywords
Τυχαία Θέματα