Μα, δεν το έμαθε κανένας;

ΡΕΠΟΡΤΑΖΜα, δεν το έμαθε κανένας;Τετάρτη, Οκτώβριος 8, 2014 - 13:57

Συγκίνηση έχει προκαλέσει στον καλλιτεχνικό κόσμο ο θάνατος του Δημήτρη Γιαννόπουλου, που γνωστοποιήθηκε με έξι μήνες καθυστέρηση!

Ο δημοφιλής ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός από την πολύ συχνή συμμετοχή του στην αστυνομική σειρά αυτοτελών επεισοδίων «Κόκκινος κύκλος», έφυγε από τη ζωή πριν από έξι μήνες, σε ηλικία 56 ετών, ωστόσο η είδηση του θανάτου του έγινε γνωστή μόλις χθες!

Προβλήματα

Τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός

αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα η άσχημη είδηση δημοσιοποιήθηκε όταν ο σκηνοθέτης Πάνος Κοκκινόπουλος, με τον οποίο είχε συνεργαστεί πολλάκις ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, τον αναζήτησε για να του προσφέρει δουλειά στο νέο σίριαλ που ετοιμάζει. Τότε η σύζυγος του ηθοποιού τον ενημέρωσε πως έχει φύγει από τη ζωή.

Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος, από τις πιο χαρακτηριστικές φυσιογνωμίες της μικρής οθόνης, αναλάμβανε ρόλους που αναδείκνυαν το ταλέντο του. Χαμηλών τόνων και ταγμένος στην τέχνη της υποκριτικής, ήταν ένας από τους πιο επιτυχημένους ρολίστες της εποχής μας. Είχε παίξει σε αρκετές ταινίες δίνοντάς μας δυνατές ερμηνείες, ενώ είχε συμμετάσχει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, σε μικρούς αλλά ιδιαίτερα σημαντικούς ρόλους. Είχε εμφανιστεί στα σίριαλ «Οκέι, φίλε», «Ελευθέριος Βενιζέλος 1910-1927», «Αναστασία», «Μη φοβάσαι τη φωτιά», «Κόκκινος κύκλος», «10η εντολή», «Μαύρα μεσάνυχτα» και «Κάρμα». Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή του ήταν στη σειρά «Steps» που προβλήθηκε από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Σε αυτήν υποδύθηκε τον διευθυντή μιας σχολής χορού.

Γιώτα Βαζούρα

Keywords
Τυχαία Θέματα