Παιδεραστής ο ιερέας της σειράς «Εβδομος ουρανός»

ΚΟΣΜΟΣΠαιδεραστής ο ιερέας της σειράς «Εβδομος ουρανός»Τετάρτη, Οκτώβριος 8, 2014 - 12:56

Σοκ στο Χόλιγουντ από την αποκάλυψη ότι ο Στέφεν Κόλινς, ο στοργικός πατέρας και ιερέας στη σειρά «Εβδομος ουρανός», εμπλέκεται σε σκάνδαλο σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων. Ο 67χρονος ηθοποιός φέρεται ότι ομολόγησε τις πράξεις του στην πρώην σύζυγό του Φέι Γκραντ, παρουσία του συμβούλου γάμου που επισκέπτονταν, χωρίς όμως να γνωρίζει ότι η Γκραντ, η οποία ήθελε να το χρησιμοποιήσει εναντίον του στο πλαίσιο της δικαστικής διαμάχης τους για το διαζύγιο, τον ηχογραφούσε.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που

αποκάλυψε η ιστοσελίδα TMZ.com ακούγεται η φωνή ενός άνδρα, ο οποίος φέρεται ότι είναι ο Κόλινς, να παραδέχεται ότι κατά το παρελθόν είχε σεξουαλικές επαφές με ανήλικα κορίτσια. Ενα από αυτά ήταν 11χρονη από τη Νέα Υόρκη, συγγενής της πρώτης συζύγου του. «Υπήρξε κάποια στιγμή σωματικής επαφής, όπου έβαλα το χέρι της πάνω στο πέος μου» ακούγεται να λέει, ενώ στη συνέχεια ομολογεί ότι είχε εκθέσει αρκετές φορές τον εαυτό του γυμνό μπροστά στο κορίτσι, όταν εκείνο ήταν 11, 12 και 13 ετών, έχοντας, όπως εξηγεί, «μερική στύση». Θύματά του υπήρξαν, πάντοτε σύμφωνα με την ηχογραφημένη παραδοχή, ένα κορίτσι από το Λος Αντζελες, που ζούσε στη γειτονιά του, κι ακόμη ένα από τη Νέα Υόρκη.

Η κασέτα με το ηχητικό ντοκουμέντο βρίσκεται ήδη στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, ενώ δύο αξιωματικοί από τη Μονάδα Ειδικών Θυμάτων πήγαν αεροπορικώς στο Λος Αντζελες για να πάρουν κατάθεση της Γκραντ. Παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει δεκαετίες από τότε που συνέβησαν τα περιστατικά, δεν αποκλείεται να απαγγελθούν κατηγορίες εναντίον του βετεράνου σταρ.

Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Keywords
Τυχαία Θέματα