Λογαριασμός αλληλεγύης για τη Σκάρου

ΡΕΠΟΡΤΑΖΛογαριασμός αλληλεγύης για τη ΣκάρουΤρίτη, Οκτώβριος 7, 2014 - 15:54

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών στέκεται στο πλευρό της τραγουδίστριας Πένυς Σκάρου, η οποία έχασε το πόδι της σε αυτοκινητικό ατύχημα, ανοίγοντας ειδικό τραπεζικό λογαριασμό για την οικονομική ενίσχυσή της.
Η 29χρονη τραγουδίστρια, η οποία στα τέλη Ιουνίου οδηγώντας το μηχανάκι της παρασύρθηκε και εγκαταλείφθηκε από αυτοκίνητο, με συνέπεια να ακρωτηριαστεί το

ένα πόδι της, δεν κρύβει τη συγκίνησή της για την κίνηση του προέδρου Γιώργου Πατούλη και των μελών του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών να βοηθήσουν κι εκείνοι με τον τρόπο τους ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για την αγορά του πανάκριβου τεχνητού μέλους, το οποίο θα τη βοηθήσει κατά πολύ να λύσει τα κινητικά προβλήματά της.

«Συγκινητική ενέργεια»

«Ευχαριστώ πολύ τον πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κύριο Γιώργο Πατούλη, ο οποίος και με την προτροπή του δημοσιογράφου Γιώργου Αυτιά, που είναι συντοπίτης μου από τη Σάμο και με στηρίζει, έκανε αυτή την πραγματικά πολύ συγκινητική ενέργεια για μένα, μέσω του ειδικού τραπεζικού λογαριασμού που έχει ο ΙΣΑ για το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής. Είναι κάτι που μου δίνει αισιοδοξία και κουράγιο για να συνεχίσω» λέει η τραγουδίστρια στην «Espresso».

Για όσους επιθυμούν να καταθέσουν κάποιο ποσό και να βοηθήσουν την Πένυ ο λογαριασμός, ο οποίος ανοίχτηκε στην Εθνική Τράπεζα και από τις 5 έως τις 20 Οκτωβρίου θα συγκεντρώνονται σε αυτόν χρήματα για την τραγουδίστρια, είναι ο εξής: 182/5 4501 606 ΙΒΑΝ: GR68 0110 1820 0000 1825 4501 606.

Αλκίνοος Μπουνιάς

Keywords
Τυχαία Θέματα