Γυναικείο συγκρότημα έκανε hit τα χρέη του

ΚΟΣΜΟΣΓυναικείο συγκρότημα έκανε hit τα χρέη τουΤρίτη, Οκτώβριος 7, 2014 - 14:21

Συνήθως τα μουσικά γκρουπ σχηματίζονται επειδή τα μέλη τους αγαπούν τη μουσική και θέλουν να συνθέσουν μουσική, να τραγουδήσουν μαζί και να δώσουν πράγματα στο κοινό. Μια γυναικεία μπάντα όμως, που δημιουργήθηκε εδώ και λίγο καιρό στην Ιαπωνία, έχει κι άλλα, πέραν της μουσικής, να συνδέουν τα μέλη της.

Οι Μargarines, που δεν έχουν καμία σχέση με την κοινή μαργαρίνη, το φυτικό βούτυρο δηλαδή,

είναι ένα αταίριαστο ηλικιακά γκρουπ, αφού οι ηλικίες κυμαίνονται από 19 ως 30. Εχουν όμως ένα κοινό στοιχείο, που δεν είναι άλλο από τα χρέη τους, τα οποία για μερικές από αυτές είναι μεγάλα! Σύμφωνα με τους «Japan Times», η πιο χρεωμένη είναι η Μάμι Νισίντα, η οποία χρωστάει ποσό που ισοδυναμεί με 750.000 ευρώ, λόγω κατάρρευσης της οικογενειακής επιχείρησης. Το ιαπωνικό μουσικό σχήμα έχει στους κόλπους του και μια Γερμανίδα, την 22χρονη Μαρί Κριστίν Κράους. Αυτή χρωστάει κάπου 18.000 ευρώ σε δίδακτρα!
Η καθεμία στις Margarines έχει τον καημό της και το χρέος της! Ολες τους, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, πιστεύουν σε ένα πράγμα: ότι οι δύσκολοι καιροί φέρνουν και ευκαιρίες! Μέσα σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς λοιπόν πίστεψαν ότι μπορούν να ενώσουν τις φωνές τους και τη μουσική τους, κι αυτό να λύσει το οικονομικό τους πρόβλημα. Τον Δεκέμβριο θα κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ, το «Good-bye Debt Heaven». Σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει «Γεια σου, χρέος, που φτάνεις μέχρι τον ουρανό»!

Ο παραγωγός τους Μακόι Σάιτο δήλωσε πως είναι μια φτηνή παραγωγή, ωστόσο τα κορίτσια έχουν όνειρα και πιστεύουν ότι θα πάνε καλά. Εξάλλου, όποια ξεχρεώσει μπορεί, αν θέλει, να φύγει και μία άλλη χρεωμένη να πάρει τη θέση της.

Margarines
Keywords
Τυχαία Θέματα