«Κολλημένη» με την Ελλάδα

SHOWBIZ«Κολλημένη» με την ΕλλάδαΤρίτη, Αύγουστος 29, 2017 - 14:33

Αχόρταγη με την Ελλάδα φαίνεται ότι είναι η βασίλισσα του Μπαχρέιν! Ολον τον Αύγουστο, η υπερπολυτελής θαλαμηγός «My Alwaeli» της Sabika bint Ibrahim al Khalifa «οργώνει» τα ελληνικά νησιά και τα δημοφιλή παραθεριστικά θέρετρα της χώρας μας. Αυτή τη φορά, η 69χρονη γαλαζοαίματη μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας βρέθηκε στο Ναύπλιο για διακοπές με το πλωτό παλάτι της, μήκους

68 μέτρων.

ΑΠΟ ΤΗΝ
ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

Το εντυπωσιακό «My Alwaeli», με τον βασιλικό θυρεό, βρίσκεται στη γραφική πόλη από την Κυριακή. Xθες μάλιστα η βασίλισσα κατέβηκε από το σκάφος, επισκέφθηκε μαγαζιά της πόλης, ψώνισε και φωτογράφισε τα γραφικά σοκάκια του Ναυπλίου. Από τις αρχές Αυγούστου, η βασίλισσα απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα της Ελλάδας, προσπαθώντας να είναι διακριτική και να μην κάνει αισθητή την παρουσία της (όσο γίνεται, αφού τη συνοδεύουν δεκάδες άνδρες της προσωπικής φρουράς της). Σε κάποια μέρη κατεβαίνει από το γιοτ και κάνει βόλτες στα σοκάκια των νησιών που επιλέγει να επισκέπτεται, ενώ σε άλλα απλώς κάνει μπάνιο στα κρυστάλλινα νερά.

Το υπερπολυτελές γιοτ «Al Alwaeli» (πρώην «Awal»), όπως είναι αναμενόμενο, μαγνητίζει τα βλέμματα των τουριστών και των ντόπιων, οι οποίοι δεν χάνουν την ευκαιρία να το απαθανατίζουν σε φωτογραφίες ή βίντεο.

Πρόκειται για ένα μηχανοκίνητο σκάφος το οποίο κατασκευάστηκε το 1991 από τη CRN Shipyard στην Αγκόνα της Ιταλίας και είναι ικανό να αναπτύξει ταχύτητα 19,5 κόμβων. Μπορεί να φιλοξενήσει σε 12 σουίτες 24 επιβάτες, στη διάθεση των οποίων υπάρχουν 19 άτομα ως πλήρωμα του σκάφους.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα